JYPille raskaita takaiskuja, kaksi pelaajaa loukkaantui ottelun loppuhetkillä – "Vaikea vielä sanoa"

JYP sai jobinpostia Ässiä vastaan lauantai-iltana Porissa, kun jyväskyläläisjoukkueen kapteeni ja luottohyökkääjä kokivat kovia ottelun loppuhetkillä.

Pääkuvan videolla Tulosruudun SM-liigakuvaa.

Kolmannen erän loppuminuuteilla Ässät haki vimmatusti 2-2-tasoitusosumaa. Pyörityksen aikana ensin Miika Lahti sai kovan laukauksen kasvoihinsa ja hieman myöhemmin Ässien Aleksi Rekonen peruutti suoraan juuri käännöksen tehneeseen JYP-kapteeni Juha-Pekka Hytöseen.

Lahti jätti jään verta valuvana. Hytönen meni kovan kolauksen takia kaksinkerroin ja liukui hetkeä myöhemmin pukukopin suojiin.

JYPin päävalmentaja Lauri Merikivi ei osannut ottelun jälkeen sanoa, missä kunnossa kaksikko oli.

– Vaikea vielä sanoa, katsomme asiaa uudelleen huomenna. Tuohon hetkeen, kun alamme puolustaa johtoa ja kaksi sen alan erikoismiestä poissa, niin hienosti muut pelaajat nousivat niihin rooleihin ja hoitivat hienosti sen lopun, Merikivi totesi ottelun lehdistötilaisuudessa.

JYP haki kolhuista huolimatta tärkeän 2-1-voiton Samuli Ratisen liigauran ensimmäisillä maaleilla. Jyväskyläläisjoukkueen maalilla Eetu Laurikainen oli mies paikallaan ja venytti kiekon tielle 32 kertaa.

– Meillä on ollut vähän haasteita hyökkäyssuuntaan, mutta tänään saimme sitä muutama napsu eteenpäin. Pystyimme luomaan paikkoja, mutta niitä tuli myös omaan päähän, Merikivi pohti.

 

Lue myös:

    Uusimmat