JYPille odotettu takaisku – viime kauden maalikuningas lähtee ulkomaille

Jääkiekon SM-liigassa pelaava JYP on vahvistanut verkkosivuillaan, että Julius Nättinen on ilmoittanut seuralle käyttävänsä hänen sopimukseensa kuuluneen option purkaa voimassa oleva diili. Huippukauden pelannut hyökkääjä tulee siirtymään täten ulkomaille.

Nättinen, 23, takoi viime kaudella hurjat 33+22=55 tehopistettä 54 otteluun. Hän ylsi pisteillään Liigan maalipörssin ykköseksi ja pistepörssin kolmossijalle.

Läpimurtokautensa myötä Nättinen on herättänyt kovasti kiinnostusta myös NHL:ssä. Pelaajan uudesta seurasta ei kuitenkaan ollut vielä mainintaa aamupäivän tiedotteessa.

– Nättisen otteet herättivät viime kaudella paljon huomiota jääkiekkopiireissä ja oli odotettavissa, että hän tulee käyttämään sopimuksensa purkuoikeutta siirtyäkseen ulkomaille, urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi.

– Olen todella onnellinen Nättisen puolesta, että hän näytti viime kaudella kaikille epäilijöilleen, kuinka erinomainen jääkiekkoilija hän pystyy olemaan. Uskon tämän siirron myötä hänen ottavan vielä seuraavaan askeleen kehityksessään kohti kansainvälistä huipputasoa.

Lue myös:

    Uusimmat