Juusto-pähkinämunakas ja machesalaatti

  • 8 munaa
  • suolaa
  • pippuria
  • 2 tl armanjakkia
  • 12 rouhittua saksanpähkinää
  • 50 g murennettua sinihomejuustoa
  • 50 g Gruyère-juustoraastetta
  • 1 rkl hanhenrasvaa tai voita
  • machesalaattia (vuonankaalia)
  • pähkinäöljyä (Lanfranchi)
  • oliiviöljyä (Lanfranchi)
  • suolaa

Pese ja kuivaa machesalaatti. Nosta salaatti kulhoon ja mausta pähkinäöljyllä, oliiviöljyllä ja suolalla.Riko kulhossa munien rakenne. Mausta suolalla, pippurilla ja armanjakilla. Lisää joukkoon pähkinät ja juustot. Sulata hanhenrasva (tai voi) pannussa. Kaada munaseos pannuun ja kypsennä miedolla lämmöllä siirrellen munamassaa varovasti reunoilta keskustaa kohti. Paista munakas molemmilta puolelta ja tarjoile heti machesalaatin kera.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lue myös:

    Uusimmat