Jussi Parviainen murtui Saanan uskottomuudesta: En tiedä, miten jaksan

Kohuttu elokuvaohjaaja kuuli vaimonsa uskottomuudesta vain muutamaa tuntia ennen suoraa tv-lähetystä.

– Minun piti purra hammasta lähetyksessä, etten purskahtaisi itkuun. Olin aivan sokissa ja järkyttynyt Saanan uskottomuudesta ja siitä, että hän valehteli minulle, Parviainen kertoo Viihdeuutisille vajaata vuorokautta shokkiuutisen jälkeen.

19-vuotiaan vaimonsa kanssa erittäin värikästä avioliittoa elävä Parviainen kuulostaa murtuneelta ja sanookin olevansa täysin rikki.

– Itkin koko yön, en pystynyt nukkumaan ollenkaan. Pelkään, että joudun taas takaisin sairaalaan, kun en pysty nukkumaan. Jouduin sairaalahoitoon myös silloin, kun entinen vaimoni jäi pettämisestä kiinni. En nukkunut silloin pariin kuukauteen. En tiedä, miten jaksan. Tämä on ihan hirveää.

Saana pyysi mieheltään käytöstään anteeksi suorassa lähetyksessä ja murtunut aviomies antoi vaimolleen anteeksi.

– Annoin anteeksi, sen mitä minun anteeksianto voi Saanaa auttaa. Nyt on kysymys Saanasta.

– Tappaisivat ennemmin kuin pettäisivät. En usko, enkä luota Saanan sanoihin. Mitä elämästä tulee, jos kaikkea pitää alkaa pelkäämään? Parviainen kysyy.

Tunteella elävä elokuvaohjaaja on purkanut tunteitaan myös blogiinsa, jossa on aistittavissa petetyn ja murtuneen miehen tunnekuohut.

– Minulla ei ole enää sydäntä sinun puheillesi. Vaikka kuinka tahtoisin uskoa sen mitä sanot, niin mielenei panee vastaan ja työntää rakkauden tunteen sinua kohtaan kokonaan pois mielestäni. Rakastan sinua. Enkä usko sinua. Haluan olla kanssasi, mutta en saa mielen rauhaa. Haluan ottaa sinut syliini ja rakastaa sinua, mutta pelkään enemmän sitä mitä siitä voi seurata, kuin mitä se hetki minulle antaa.Tahdon elää, Parviainen purkautuu blogissaan.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja