Juontaja Pipsa Hurmerinta: Vauva mukana kuvauksissa

Juontaja Pipsa Hurmerinnan keväällä syntynyt esikoispoika oli mukana Erilaiset äidit -ohjelman kuvauksissa.

Erilaiset äidit -ohjelmaa juontava Pipsa Hurmerinta sai miehensä kanssa perheenlisäystä vapun tienoilla. Usein sanotaan, että lapsen syntymän myötä koko elämä menee uusiksi, mutta Hurmerinta ei jaa tätä näkemystä.

– Puhutaan, että kaikki tulee muuttumaan ja kaikki tulee olemaan erilaista. Kysyin mieheltäni kuukausi sitten, että onko elämämme erilaista nykyisin. Mielestäni meillä on aika samanlaista kuin ennenkin, emmekä ole muuttuneet mihinkään, Pipsa sanoo MTV3.fille.

Mallina useita vuosia toiminut Pipsa uskoo, että epäsäännöllinen työ freelancerina on auttanut sopeutumaan elämänmuutokseen.

– Ihmiset ovat nykyisin niin mukavuudenhaluisia. Olen ollut pitkään freelance-ammatissa, ja kun työnteko ei ole koskaan ollut helppoa, tämäkään ei tunnu niin suurelta muutokselta.

Ava-kanavalla nähtävä televisiosarja kuvattiin kesällä, jolloin Pipsan esikoispoika oli ainoastaan muutamien kuukausien ikäinen.

– Kuvasimme neljässä päivässä kaikkien kymmenen jakson juonnot. Tahti oli tosi tiukka, mutta oli kiva palata töihin ja se sopi luonteelleni hyvin. Vauva oli mukana kuvauksissa, ja äitini oli mukana hoitamassa häntä.

Hurmerinnan poika on päässyt tutustumaan äitinsä kautta työelämään jo pienestä pitäen.

– Olin tekemässä juontoja studiolla, kun hän oli kolmen kuukauden ikäinen. Hän oli mukana menossa, tutti suussa neukkarissa, Pipsa nauraa.

Erilaiset äidit jatkuu uusin jaksoin AVAlla 9.9. klo 21.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat