Juontaja Baba Lybeck joutui ammattiroastaukseen: "On ihmisiä, jotka eivät pidä sinusta ja niitä, jotka eivät voi sietää sinua"

0:32
– Sulla oli niin lyhyt mekko, että siitä puhutaan vieläkin, Antto Terras aloittaa.

Toimittaja Baba Lybeck pääsi koomikko Antto Terraksen roastaukseen eli huumorilla kettuilevaan hiillostukseen.

Viiden jälkeen -ohjelman juontaja Baba Lybeck on tuttu vuosien varrelta muun muassa Uutisvuoto-ohjelman juontajana sekä lukuisten Kirjamessujen haastattelijana. Juuri Kirjamessuilta koomikko Antto Terras heitti muiston, joka sai Lybeckin nauramaan hersyvästi.

Katso yltä roastauksen kohta, jossa Baba Lybeck repeää täysin.

Antto Terras aloitti roastauksen sanomalla, että Lybeck jakaa mielipiteitä.

– On ihmisiä, jotka eivät pidä sinusta ja sitten on myös niitä, jotka eivät siedä sinua ollenkaan, Terras sanoi Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Terras piikitteli Lybeckiä heti kärkeen myös Uutisvuodon juontajan pestistä.

– Tunnetuimman uran teit Uutisvuodossa. Et ollut yhtä hyvä kuin alkuperäinen juontaja, mutta olit ihan ok. Juttelin tuottajan kanssa, ja oli kuulemma raskaita vuosia, kun ei tiennyt mikä lavasteissa piipittää: Lybeck vai Jari Tervon maksa.

Koko roastauksen voit katsoa alla olevalta videolta.

Video alla: Baba Lybeck kestää kolmen minuutin hiillostuksen kuin nainen

3:05

Antti Rinne ja Alexander Stubb päässeet myös käsittelyyn

Roastaus eli roasting on peräisin Yhdysvalloista. Siinä julkisuuden henkilö on yleisön edessä julkisen pilkan kohteena. Huumorimielessä häntä pilkkaavat muun muassa ystävät, koomikot ja julkkikset.

Terras sanoo tuoneensa roastauksen Suomeen.

– Suomi vaikutti maalta, jossa on helppo nauraa naapurille: ruotsalaiselle, norjalaiselle tai venäläiselle. Ihmisen luonteeseen pitäisi kuitenkin olla kirjoitettu se, että on sekä kyky että varaa nauraa myös itselleen. Suomalaisilta, jos keltä, se puuttuu lähes kokonaan.

Terras sanoo roastanneensa kaikkia, jotka vain ovat suostuneet.

–Olen joutunut sekä houkuttelemaan että uhkailemaan ihmisiä. Olen roastannut muun muassa Antti Rinnettä, Alexander Stubbia, Krista Kiurua, Vesa Keskistä, Tauskia, Anu Saagimia, Sakari Kuosmasta ja Janne Porkkaa – muutamia mainitakseni.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja