Juonipaljastukset julki! Salkkarit-kaksikko saa vihdoin selville, kuka pahamainen huumepomo on

Kurkkaa Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:44

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Camilla hämmästyy, kun kuulee, että Sabrina epäilee Noelin yrittäneen ajaa Sabrinan yli. Aki puolestaan hämmentyy, kun löytää rähjäisen Noelin autostaan.

Viola ja Mira nauttivat tanssimisesta ja toistensa seurasta. Kaksikko päätyy suutelemaan ja on jo edetä pidemmälle, mutta tilanne raukeaa Violan astuessa vahingossa Miran mekon helman päälle. Myöhemmin Viola joutuu kuitenkin jälleen pettymään.

Kalle ehdottaa Sannille, että voisi viedä Iljan elokuviin, jotta Tale ja Sanni saisivat keskustella suhteestaan kahdestaan. Sanni ehdottaa Talelle tapaamista, mutta Tale ilmoittaa suoraan, ettei heidän kannata enää vatvoa suhdettaan. Kaksikko päätyy riitaan, jota Ilja joutuu lopulta todistamaan.

Tyly Noel vaatii Sabrinaa kertomaan, miksi tämä epäilee häntä yliajosta. Sabrina selittää jonkun yrittäneen ajaa hänen ylitseen ja tylyttää Noelin tuntuneen todennäköisimmältä vaihtoehdolta. Sabrinan yllätykseksi Noel romahtaa.

Itsevarma Kari viestittelee Lindan kanssa huumepomon tapaamisesta. Huumepomo tahtoo nähdä jo seuraavana päivänä. Linda ja Kari alkavat tehdä suunnitelmaa, joka kuulostaa Karin korviin vaaralliselta. Kari on jo vetäytyä tehtävästä, mutta rohkaistuu. Kaksikko saa vihdoin selville, kuka pahamainen huumepomo on.

Aki ja Noel ajautuvat baaritappeluun. Poliisit pidättävät miehet ja heittävät nämä selliin. Noel harmistuu, kun Camilla tulee hakemaan vain Akin putkasta. Aamulla Camilla ja Aki päättävät jättää Noelin omaan arvoonsa ja keskittyä toisiinsa.

Benjamin anoo Lindaa jättämään hänen isänsä rauhaan. Seuraavana päivänä Linda tunnustaa Jirille olevansa hukassa ilman Karin apua.

Kalle taistelee yksin kotona viinanhimoa vastaan ja onnistuu voittamaan sen hetkellisesti. Hän pyytää hämmentyvää Ismoa kokoamaan lähimmäisensä tapaamiseen, sillä hänellä on kerrottavaa.

Severin ja Annan välillä kipinöi, mutta Severi epäröi. Severi valehtelee Annalle, ettei ehdi nähdä tätä perhepalaverin vuoksi.

3741: Noel muhii spurgundinpadassa
3742: Säälihilloa ja lättyä
3743: Camilla ei ole enää kiinnostunut Noelista
3744: Kalle löytää elämänsä hoidon
3745: Operaatio Amanda

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat