Jumppa

Ihanassa aamussa jumpataan joka arkiaamu. Ohjaajina vuorottelevat Niina Saarman-Bartholdi, Joachim Bartholdi ja Tiina Taivainen. Joka toinen perjantai Katia Enbuske opastaa etnotanssin saloihin.

Niina Saarman-Bartholdi

"Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja fysioterapeutti. Työskentelen espoolaisessa FysioSporttiksessa liikuntapalveluista vastaavana fysioterapeuttina. Ohjaan viikoittain erilaisia ryhmiä mm. FitnessPilatesta, laadin kuntosaliohjelmia ja teen säännöllisesti kliinistä fysioterapiaa.

Vapaa-aikani kuluu hiekkalaatikossa: pituushyppy on kuulunut ohjelmaan jo 19 vuoden ajan. Viimeisin saavutus on Suomen Mestaruus kesältä 2005."

Joachim Bartholdi

"Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (LOT) ja Personal Trainer (FAF). Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2000 alkaen ja tällä hetkellä työskentelen pääasiassa personal trainerina ja projektipäällikkönä liikunta-alan asiantuntijaorganisaatiossa nimeltä Kuntokompassi Oy.

Työni koostuu sekä kuntoilijoiden että huippu-urheilijoiden valmentamisesta sekä erilaisten liikunta- ja valmennusprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta."

Tiina Taivainen

"Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer. Työskentelen Esport Centerissä Espoossa kuntotestiaseman vastaavana ja ryhmäliikunnan ohjaajana. Lisäksi toimin yritykseni FITPLUS kautta personal trainerina ja fysioterapeuttina. Parasta työssäni on tavata päivittäin paljon erilaisia liikunnasta nauttivia ihmisiä!"

Katia Enbuske

"Olen EtnoBik® -kuntotanssin kehittäjä ja oman liikuntayritykseni EtnoFitnessin toimitusjohtaja. Sain idean kaikenlaisia etnotansseja aerobiseen liikuntaan yhdistävästä lajista laaja-alaisen tanssiharrastuksen kautta, ja kiertämällä yli 60 maassa kaikilla mantereilla.

Aerobicohjaajaksi ja personal traineriksi opiskelin USA:ssa vuonna 1999.

Parasta työssäni on se, että saan koko ajan opiskella uusia tanssilajeja, kehittää tunteja yhä paremmiksi ja ohjata ihania asiakasryhmiä!"

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja