Julkkisten kirjeet menneisyyteen: Rakas 16-vuotias minä, älä koskaan laihduta

Jos saisit tilaisuuden kirjoittaa 16-vuotiaalle itsellesi, mitä sanoisit? Julkimot paljastivat ajatuksensa kirjeissä itselleen.

Jos saisit kirjoittaa kirjeen 16-vuotiaalle itsellesi, mitä sanoisit? Samaa asiaa kysyttiin Elton John AIDS Foundation -yhdistyksen nimissä useilta julkimoilta jo vuonna 2009.

Julkimoiden kirjeistä koottiin Dear Me: A Letter to My Sixteen-Year-Old Self -teos, jossa he paljastavat, mitä sanoisivat nuoremmalle minälleen.

Kirjeitä kirjoittivat muun muassa Jonathan Ross, Debbie Harry, Emma Thompson ja tietenkin Elton John, kertooLettersofnote.com. Jonathan Ross käski nuorta minäänsä lopettamaan panikoimisen.

– Et ole cool, tiedän, mutta se on suuresti yliarvostettu ominaisuus. Lakkaa huolehtimasta muiden mielipiteistä ja ole oma itsesi, Ross kirjoittaa lettersofnote.comin mukaan.

"Jos mies sanoo, ettei hän rakasta sinua, usko häntä"

Debbie Harry käski nuorta minäänsä jatkamaan unelmointia ja selvittämään, mikä tekee hänet onnelliseksi. Emma Thompson sen sijaan käskee mennyttä itseään jättämään dieetit väliin.

– Älä hermoile. Syö säännöllisesti, yritä välttää roskaruokaa äläkä koskaan ole dieetillä. Päädyt kuitenkin samankokoiseksi, joten lopeta, lopeta NYT. Usko pois, ketään ei kiinnosta, Thompson sanoo.

Naisella on myös toinen hyvä neuvo.

– Jos mies sanoo, ettei hän rakasta sinua, usko häntä. Hän ei rakasta sinua, Thompson kirjoittaa.

Kirjeessään nuoremmalle itselleen Elton John toteaa, että 16-vuotias on kovin nuori, eikä edes tiedä, mitä homous on.

– Usko minua, kun kerron sinulle: olet "hintti", olet homoseksuaali. Tein sen virheen, ettei harrastanut seksiä ennen kuin 23-vuotiaana! Oli ihanaa olla miehen kanssa, ja oli helpottavaa lopultakin tietää, kuka olen, John sanoo.

John kieltää nuorempaa itseään jahtaamasta rakkautta, sillä se löytää kyllä kohteensa.

MTV3/Helmi

Lähde: Lettersofnote.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja