Julkkikset tietävät: Avioliitto ei ole ikuinen, tatuointi on!

Monet Hollywood-tähdet ovat vannoneet ikuista rakkautta toisilleen hankkimalla samanlaiset tai yhteensopivat tatuoinnit. Mitä sitten, kun parisuhde tulee tiensä päähän? Näille julkkiksille on jäänyt pysyvä muisto ex-puolisostaan iholle.

Parisuhteen päättyminen on ikävä asia, mutta vielä ikävämpää on, jos sinua muistutetaan entisestä rakkaastasi päivittäin. Nämä julkkikset tekivät sen virheen, että ottivat rakkauden huumassa iholleen pysyvän muiston kumppanistaan, joka kuitenkaan ei ollut se oikea.

Eva Longoria ja Tony Parker

Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria tatuoi aviomies Tony Parkerin pelinumeron niskaansa. Lisäksi molemmat olivat tatuoineet roomalaisin numeroin hääpäivänsä iholleen. Longoria ilmoitti vastikään hakevansa eroa uskottomasta miehestään.

Angelina Jolie ja Billy Bob Thornton

Näyttelijät Angelina Jolie ja Billy Bob Thornton olivat toisiinsa syvästi rakastuneita vuosina 2000–2003. Jolie tatuoi Thorntonin etunimet vasempaan olkapäähänsä, Thornton taas tatuoi rakkaansa Angie-lempinimen oikeaan pohkeeseensa. Eronsa jälkeen Jolie peitti tatuoinnin lastensa syntymäpaikkojen koordinaatioilla, Thornton taas vaihtoi tekstin tarkoittamaan sanaa enkeli.

Lindsay Lohan ja Samantha Ronson

Näyttelijätär Lindsay Lohan ja DJ Samantha Ronson hankkivat suhteensa aikana samanlaiset sydäntatuoinnit käsiinsä. Pari erosi keväällä 2009.

Britney Spears ja Kevin Federline

Kun laulajatar Britney Spears meni naimisiin tanssija Kevin Federlinen kanssa, he hankkivat yhtenevät noppatatuoinnit – punainen Spearsille ja sininen Federlinelle.

Amy Winehouse ja Blake Fielder-Civil

Myrskyisän avioliittonsa aikana Amy Winehouse ja Blake Fielder-Civil ehtivät hakkauttaa toistensa nimet ihoonsa. Huhujen mukaan Winehouse kuitenkin poisti tatuoinnin pariskunnan eron jälkeen.

Evan Rachel Wood ja Marilyn Manson

Evan Rachel Wood ja Marilyn Manson hankkivat ystävänpäivänä samanlaiset tatuoinnit, jotka esittivät mustaa sydäntä. Wood ei näytä oppineen menneisyydestä mitään, sillä hänellä on tatuoituna ihoonsa myös entisen poikaystävänsä Jamie Bellin nimen ensimmäinen kirjain.

Charlie Sheen ja Denise Richards

Charlie Sheenin ja Denise Richardsin 4-vuotinen avioliitto ei päättynyt hyvin, mutta he ehtivät ottaa toistensa nimet tatuointeina ihoillensa. Eron myötä Richardsin tatuoinnista tuli keiju, Sheen taas poistatti omansa.

Melanie Brown ja Eddie Murphy

Vaikka Spice Girlsistä tuttu Melanie Brown ja näyttelijä Eddie Murphy olivat yhdessä vain hetken, ehtivät myös he hankkia toisistaan ikuiset muistot tatuoimalla toistensa nimet itseensä.

MTV3/Helmi

Lähde: TheFrisky.com

Kuvat: Ensimmäinen ja viimeinen kuva WireImage/AOP, muut Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja