Julkkikset paljastavat: Näin menetin neitsyyteni

Oletko koskaan ollut utelias tietämään, milloin lempijulkkiksesi menetti neitsyytensä? Suosikkitähdet paljastavat Celebuzzille ensimmäisestä kerrastaan lakanoiden välissä!

Kuka suosikkitähti ei meinannut päästä neitsyydestään millään eroon? Entä kuka seksikäs huippumalli säästeli neitsyyttään avioliittoon saakka? Lue yllättävät paljastukset julkkisten ensimmäisestä kerrasta!

Daniel Radcliffe

Harry Potter -elokuvista tuttu Daniel Radcliffe kertoo menettäneensä poikuutensa 16-vuotiaana. Hän kertoo, että juhli 16-vuotissyntymäpäiväänsä hyppäämällä sänkyyn vanhemman tyttöystävänsä kanssa.

Britney Spears

Laulajatar Britney Spears menetti neitsyytensä jo 14-vuotiaana. Monet ihmiset luulivat, että Spearsin neitsyyden vei poppari Justin Timberlake, mutta laulajattaren äiti Lynne Spears paljasti totuuden omaelämäkerrassaan. Totuus on, että Spears menetti neitsyytensä lukiossa jalkapallonpelaajalle.

Matthew Morrison

Glee-tähti Matthew Morrison harrasti seksiä ensimmäistä kertaa 21-vuotiaana. Näyttelijä säästeli poikuuttaan liittymällä yliopistoiässä kristilliseen kerhoon. Hän päätyi harrastamaan seksiä ennen avioliittoa, mutta kuvailee ensimmäistä kertaansa suloiseksi ja viattomaksi kokemukseksi.

Tina Fey

Tina Fey oli 24-vuotias menettäessään neitsyytensä. Fey on nykyisin itsevarma kaunotar, mutta nuorempana hänellä oli vaikeuksia saada miehet kiinnostumaan itsestään.

– En vain päässyt neitsyydestäni eroon, Fey on sanonut.

Feyn ensimmäinen seksikumppani oli Jeff Richmond, jonka kanssa hän on nykyään naimisissa.

Matthew Fox

Lost-komistus Matthew Fox kertoi Playboylle, että harrasti seksiä ensimmäistä kertaa aivan liian nuorena, nimittäin 12-vuotiaana. Hänen seksikumppaninsa oli 14-vuotias tyttö, joka oli Foxin ystävä.

– Se oli aivan kamalaa ja kiusallista, Fox valitti.

Lisa Kudrow

Frendit-sarjan hassuna Phoebe Buffayna tunnettu Lisa Kudrow menetti neitsyytensä vasta mentyään naimisiin. Kudrow oli tuolloin 32.

Brooke Shields

Upea näyttelijätär Brooke Shields oli 22-vuotias menettäessään neitsyytensä. Hän katuu, että odotti niin kauan ennen kuin aloitti seksin.

– Uskon, että olisin oppinut tuntemaan itseäni paljon paremmin silloin, Shields on paljastanut.

Adriana Lima

Victoria's Secret -malli Adriana Lima saattaa olla monien miesten kuuma päiväuni, mutta monelle tulee yllätyksenä, että hän säästeli itseään avioliittoa varten. Hän menetti neitsyytensä 27-vuotiaana.

Jessica Simpson

Jessica Simpson säästeli itseään avioliittoa varten ja harrasti seksiä ensimmäistä kertaa 22-vuotiaana Nick Lacheyn kanssa.

Kevin Jonas

Jonas Brothers -yhtyeen vanhin jäsen Kevin Jonas menetti poikuutensa 22-vuotiaana. Hänen ensimmäinen kertansa tapahtui hääyönä Danielle-vaimon kanssa.

– Kun olimme tehneet sen, mietin että tässäkö se oli, Jonas on myöntänyt.

Johnny Depp

Hollywood-hurmuri Johnny Depp menetti poikuutensa 13-vuotiaana. Hän kertoo, että harrasti seksiä ensimmäistä kertaa The Flame -yhtyeensä bändärin kanssa.

Anthony Kiedis

Red Hot Chili Peppers -yhtyeen keulakuva Anthony Kiedis oli vain 12-vuotias, kun hyppäsi ensimmäistä kertaa sänkyyn. Vielä pahempi asia on, että kyseessä oli Kiedisin isän tyttöystävä.

Angelina Jolie

Näyttelijätär Angelina Jolie harrasti seksiä ensimmäisen kerran 14-vuotiaana lukioaikaisen poikaystävänsä kanssa. Aktin jälkeen Jolie tarttui veitseen ja viilsi sänkykumppaniaan ollakseen läheisempi hänen kanssaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Celebuzz.com

Pääkuva: Getty Images, muut WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat