Julkkikset kertovat ulkonäköpaineistaan

Elämä katseiden kohteena ei ole helppoa. Julkkiskaunottaret kertovat ulkonäköpaineistaan ja miten he ovat oppineet hyväksymään itsensä.

Kelly Osbourne, kuva: Wireimage/AOP

Laulaja Kelly Osbourne, 25, on jojoillut painonsa kanssa vuosia, mutta on tällä hetkellä timmimmässä kunnossa kuin koskaan. "Olen muuttunut viimeisten kuukauden kuukauden aikana, enkä vain fyysisesti, vaan myös henkisesti", tähti selittää. "Vartalossani on yhä kohtia, joista en pidä, kuten käsivarteni, mutta on upeaa, ettei tarvitse vihata itseään", hän kertoo.

Laulaja tuntee olonsa itsevarmaksi, eikä saa enää itseinhokohtauksia, kuten aikaisemmin. Myös fanit arvostavat häntä. "Parasta oli, kun ihmiset kirjoittivat minun näyttävän mukavalta ihmiseltä. En ehkä ole kaunein tai laihin ihminen maailmassa, mutta jos ihmiset pitävät minua mukavana ihmisenä, se on kaikki mitä haluan. Se tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvältä", Kelly kertoo.

Gabourey Sidibe, Kuva: Wireimages/AOP

Näyttelijä Gabourey Sidibe on ylipainoinen, mutta on opetellut pitämään itsestään siitä huolimatta. "Olen opetellut laittamaan hiukseni ja huuleni käyttämällä vain vaseliinia ja huultenrajauskynää. Yhdistelmä on aivan yhtä hyvä kuin huulikiiltokin", tähti iloitsee.

Jason Merritt/Getty Images

Laulaja Miley Cyrus, 17 on aiheuttanut kohua paljastavilla esiintymisasuillaan, mutta on sitä mieltä, että on jo riittävän vanha pukeutumaan seksikkäästi. Tähdellä on kuitenkin ulkonäköpaineita. "Minulla oli aiemmin huono iho, joten se huolettaa minua yhä. En harrasta yön yli kyläilyjä, koska en pystyisi pesemään ihoani oikein kyläpaikassa", hän kertoo.

Laulaja pitää eniten luonnollisesta lookista. Tähden ostoslistalle eivät eksy vahingossakaan glitter-tuotteet tai huulipuna. "En ole ikinä pitänyt glitteristä. Huulipunaa en osaa käyttää. Isäni on painottanut minulle, että luonnollinen look on kauneinta", isän tyttönä tunnettu Cyrus kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: People

Kuvat: Wireimages/AOP, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat