Mainos

Julkkikset kertovat itsetunto-ongelmistaan

Onko itsetuntosi joskus alhaalla ja mieli matalalla? Älä hätäile. Jopa maailman menestyneimmät tähdet tuntevat olonsa joskus epävarmoiksi.

Angelina Jolie on kertonut, että kamppailee alhaisen itsetunnon kanssa kaiken aikaa. "Luulen että kaikki kamppailevat. Minussa on niin paljon vikaa, että se on uskomatonta", tähti on sanonut.

Miestennielijän maineen saanut Kim Cattrall on paljastanut, ettei todellakaan voisi mennä baariin ja valita sieltä miestä noin vain. "Se on niin outoa minulle. Olen todella epävarma", hän on kertonut.

Räväkkä laulaja Lily Allen on vakuuttunut, ettei ole lainkaan lahjakas. "Olen varma, että ihmiset saavat tietää sen hetkenä minä hyvänsä", Allen on valitellut.

Älä piehtaroi ongelmissasi

Wireimage/AOP

Psykologi Cecilia d´Felice muistuttaa Glamour-lehdessä, että meillä kaikilla on epävarmat hetkemme.

"Jos mieli on matalalla, suuntaa energiasi johonkin muuhun kuin itseesi", d´Felice kehottaa. Kysy kollegaltasi, miten hänen päivänsä on mennyt, pohdi ystäväsi kanssa hänen parisuhdettaan ja jaa tutuille kohteliaisuuksia. He osaavat arvostaa huomiotasi ja tunnet itsesi taas vahvemmaksi.

Mitä menestyneempi olet, sitä epävarmemmaksi voit itsesi tuntea, sillä kukaan ei voi olla upea kaiken aikaa. "Keskity vahvuuksiisi sekä työhösi ja ole aktiivinen. Löydät vielä sen alkuaikojen innostuksen, ja olosi paranee", d´Felice neuvoo.

"Kaikki on päässäsi", d´Felice muistuttaa. Epävarmuus on mielentila, joten mitä nopeammin tajuat sen, sitä nopeampaa voit päästä tuntemuksistasi eroon. Älä piehtaroi ongelmissasi, vaan mieti, miten voit selviytyä haasteistasi.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Glamour

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.