Jukka ja Chachi Hildén juhlistivat neljättä hääpäiväänsä – tanssija paljasti rakkaansa yllättävän lempipuuhan

Jukka ja Chachi Hildén avioituivat vuonna 2019.

Duudsonit-tähti Jukka Hildén ja hänen vaimonsa, tanssija Chachi Hildén viettivät torstaina 28. syyskuuta neljättä hääpäiväänsä. Vuonna 2019 avioitunut pari jakoi kumpikin Instagram-tileilleen rakkaudentäyteiset postaukset merkkipäivänsä kunniaksi.

Chachi postasi Instagramiin neljä yhteiskuvaa rakkaansa kanssa. Kuvien yhteyteen on kirjoitettu kaunis teksti.

– 4 vuotta avioliitossa Jugini kanssa. Nämä tapahtumarikkaat vuodet kuluvat siivillä, mutta jokainen kanssasi vietetty sekunti on hetki, jota todella arvostan, Chachi kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Hän jatkaa tekstiään kertoen, että on kiitollinen parin hellästä, jännittävästä ja intohimoisesta rakkaudesta.

– Jopa neljän vuoden jälkeen pidät minut varpaillani yllätyksillä...vaikka mielestäni yllättävintä on ollut oppia, kuinka paljon pidät Dungeons and Dragons -roolipeleistä ystäviesi kanssa autotallissamme, Chachi kirjoittaa nauruhymiön kera.

Chachi kertaa tekstissään parin yhteistä taivalta heidän ensitapaamisestaan Perun vuoristossa aina perheen perustamiseen saakka. Hän ei kirjoittamansa mukaan voisi kuvitella parempaa tapaa, jolla parin rakkaustarina olisi voinut alkaa.

– Olen innoissani voidessani kirjoittaa uusia lukuja kanssasi ja elää seikkailunhaluista elämäämme täysillä. Hyvää vuosipäivää Jugi! Te quiero mucho/Rakastan sua, hän päättää tekstinsä.

Myös Jukka jakoi Instagram-tililleen kuvasarjan hänestä ja vaimostaan. 

– Rakastan kaikkea sinussa! Jukka kirjoittaa ja kiittää rakastaan muun muassa siitä, että tämä on hänen vaimonsa ja uskomaton äiti parin lapsille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvaketta.

– Olen niin ylpeä meistä ja siitä, millainen matkamme on ollut, enkä malta odottaa, että saan viettää jokaisen elämäni hetken kanssasi! Se on rakkautta ja se meksikolainen taikaloitsu, jonka laitoit päälleni, hän jatkaa.

Tekstinsä lopussa Jukka vastaa vaimonsa postauksessa mainittuun Dungeons and Dragons -roolipeli-heittoon.

– Dungeons and Dragons rule, hän kuittaa.

Pariskunta antoi vahvistuksen ympärillään leijuneille suhdehuhuille vuonna 2018. Kaksikko sai ensimmäisen yhteisen lapsensa Sophian vuonna 2019, ja vuonna 2021 heille syntyi toinen yhteinen tyttövauva Amélie. Lisäksi Jukalla on aikaisemmasta liitostaan kaksi lasta, Sisu ja Lili.

Lue myös:

    Uusimmat