Juhannus

Juhannus on juhlaa, kun pöytä on koreana ja juhlijoilla aurinkoinen mieli. Julhien onnistumista edistääksemme olemme koonneet kaksi menuehdotusta, joilla juhlat onnistuvat varmasti. Valitse mieleisesi vaihtoehto Juhannuksen kalapöydän ja kesäisen terassi-illallisen välillä.

Kalapöytä syntyy helposti suuremmallekin juhlajoukolle. Reseptit ovat 8:lle henkilölle – voit vielä tarvittaessa muokata niitä vierasmäärän mukaan. Osan tarjottavista voit valmistella jo ennakkoon. Jälkiruoaksi on valittu maistuva gluteeniton mansikkakakku. Kalojen lisäksi tarjolle tarvitaan vain uusia perunoita ja tummaa leipää. Juhannuksen kalapöydän kanssa maistuu olut tai raikas valkoviini, miksei jopa kuplajuoma!

Terassi-illallinen on tyylikäs vaihtoehto kun juhlijat ovat aikuisia ja tykkäävät tyylistä. Ruoat ovat hienostuneita mutta ei missään tapauksessa vaikeita! Kurkkukeitto odottaa jääkaapissa vaikka yön yli, siikatartarin ja karitsan voi esivalmistella pitkälle jo etukäteen ja jälkiruokaan ei tarjoiluhetkellä tarvitse muuta kuin viipaloida tuoreet punaiset mansikat suklaamoussen odotellessa jääkaapissa jo valmiina.

Tarjolle hyvää kuohuviiniä sekä punaviiniä ja pöytään kynttilöitä, näin suomalainen kesäilta on parhaimmillaan!

Kalapöytä

Terassi-illallinen

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja