Jousimies-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2017

Katso, mitä vuosi 2017 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

Rakkaus

Sinun elämänasenteesi on myönteinen. Sinä osaatkin olla ihmissuhteissasi joustava ja myötätuntoinen, etkä juutu kumppanisi puutteisiin tai virheisiin. Sinulla on taito antaa anteeksi ja unohtaa, ja se jos mikä on todella hyvä asia parisuhteessa.

Sinkkujousimiehillä on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet pysyvän kumppanin löytämiseen. Hän voi löytyä tutuista ympyröistä, vaikkapa työpaikalta tai harrastuksen parista. Sinun täytyy vain opetella katsomaan ympärillesi uusin silmin.

Perhe ja ystävät

Viime aikoina vaivanneet mahdolliset erimielisyydet perheen piirissä ratkeavat tänä vuonna ja suhteenne lähenevät entisestään. Tapaat vuoden aikana paljon myös perhettäsi ja myös kaukaisempia sukulaisia.

Kesällä tutustut moniin uusiin ihmisiin. Jonkun kanssa voit tuntea niin voimakasta yhteenkuuluvaisuutta, että teistä tulee nopeasti sydänystävät.

Työ ja ura

Jousimiehet etsivät tänä vuonna uusia uria työrintamalla. Kyseen ei välttämättä tarvitse olla kokonaan uudesta työpaikasta, vaan voit löytää yhtä hyvin uusia kehitysmahdollisuuksia myös nykyiseltä työpaikaltasi.

Jos suunnittelet hakeutumista täysin uudelle alalle, sinun kannattaa kysyä neuvoa niiltä, joilla on jo alalta kokemusta. Muista joka tapauksessa, ettei oikotietä menestykseen ole, vaan ainoa keino menestyä on tehdä ankarasti ja määrätietoisesti työtä.

Opiskelu

Tämä vuosi tuo sinulle innostusta oppia uusia asioita. Saatat ryhtyä hankkimaan myös entistä syvällisempää tietoa sinulle jo ennestään tutuista asioista. Innostus onkin sinulle usein kaikkein paras motivoija opinnoissasi.

Raha

Sinulla voi olla alkuvuodesta jonkinlaisia taloudellisia vaikeuksia. Sinun kannattaakin vältellä suurempia hankintoja tai ainakin lykätä niitä vuoden jälkimmäiselle puoliskolle, jolloin rahatilanteesi näyttää jo huomattavasti paremmalta.

Terveys

Yritä olla tuomatta töitä kotiin, niin vältyt suuremmalta stressiltä. Stressi vaikuttaa kielteisesti niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiisi. Lepää tarpeeksi, niin keräät itsellesi voimia selvitä arjen haasteista.

Uudenvuodenlupaus

Lupaa itsellesi ettet yritä tehdä kaikkea yksin. Apuakin on saatavilla, jos rohkenet sitä pyytää.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja