Jouluyönä pujahdetaan punaisiin petivaatteisiin

Öitä jouluun on mukava laskea pehmeän punaisissa sänkyvaatteissa. Tänä vuonna tarjolla on satumaisia eläinhahmoja ja vanhoja klassikoita.

Kun vuosi kääntyy loppua kohden koti kietoutuu juhlaväreihin. Silloin moni kiinnittää huomiota etenkin kodintekstiileihin, kuten pehmeisiin ja laadukkaisiin petivaatteisiin.

Kodintekstiilien päivittäminen ei suotta ole suosittu tapa sisustaa, sillä se on suhteellisen edullista, mutta muuttaa silti paljon kodin ilmapiiriä.

Petivaatteet esiin!

Älä turhaan petaa kauniita lakanoitasi täysin päiväpeitteen alle piiloon, vaan vedä päällispeitto vain hieman tyynyjen alapuolelle ja taita pieni taitos pussilakanaa sen päälle. Kerää sängyn päätyyn muhkea tyynykasa, jolloin voit leikitellä erilaisilla kuoseilla ja väreillä.

Tämän vuoden uutuustuotteista löytyy muun muassa klassikkotuotantoa, menneen maailman tuulahduksia ja satumaisia eläinhahmoja.

Finlayson on 190-vuotisjuhlansa kunniaksi ottanut uusiotuotantoon vanhoja kuoseja, kuten Pirkko Hammarbergin vuonna 1973 suunnittelema Optinen omena. Aikoinaan muoti-ilmiöksi noussutta kuosia saa nyt myös punaisena, joten se sopii loistavasti kodin joulun odotukseen.

Kuvat: H&M Home/ Finlayson/ Nanso

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja