Joulun ihanat trendit 2012: Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Perinteinen joulu on suomalaisille rakas, mutta viime vuosina valkoinen ja luminen juhla on nostanut vahvasti asemiaan. Tänä vuonna uutena tulee tummanpuhuva, dramaattinen joulukoti – mikä on sinun suosikkisi trendien joukossa?

Joulu on pian taas täällä ja kaupat alkavat hiljalleen täyttyä koristeista, lahjaideoista ja herkuista. Monessa perheessä joulukoristeet kaivetaan esiin hartaudella, sillä ne ovat tulvillaan muistoja.

Vaikka perinteet kuuluvat vahvasti jouluun, ei se suinkaan ole trendeistä irrallinen. Mikä tämän vuoden suurimmista trendeistä miellyttää sinun silmääsi eniten? Kerro valintasi jutun lopusta löytyvän äänestyksen avulla ja perustele vastauksesi äänestyksen jälkeen alhaalta oikealta löytyvän linkin avulla.

Onko jouluna lunta?

Valkoinen ja raikas, luminen joulu on ollut pinnalla jo usean vuoden. Valkoisen ja harmaan eri sävy sekä ylelliset ja pehmeät materiaalit yhdistetään kirkkaisiin kynttilöihin ja kuusen vehreyteen.

Ylellisyyttä rakastava yhdistää valkoiseen ripauksen hopeaa tai kultaa, pellava taasen tuo menneiden vuosien muistoja mukaan sisustukseen.

Muistatko vielä sen joulun?

Pilkkuja, raitoja, vihreää ja punaista – tämä joulunlaittaja rakastaa mummolta perittyjä astioita tai hankkii retrokuoseja uutena. Menneet vuosikymmenet ovat nyt trendikkäämpiä kuin koskaan, sillä esimerkiksi vanhoja piirroshahmoja ja klassikkokuoseja näkyy valmistajien valikoimissa entistä runsaammin.

Perinteinen joulu on suomalaisten ikisuosikki

Perinteinen joulu on monelle sydämen asia – tätä juhlaa ei turhilla trendeillä pilata! Tuttu punainen yhdistyy harmaaseen ja vihreään, koti täyttyy tontuista ja joulupukki tulee tietysti vierailulle.

Dramatiikkaa ja ylellisyyttä

Perinteinen, kotikutoinen joulu väistyy, kun dramatiikanrakastaja laittaa kotinsa joulukuntoon: näyttäviä kynttelikköjä, paksuja ja ylellisiä kankaita ja juuri sopivasti kimalletta. Tämä juhla on erityisesti aikuiseen makuun, eikä koristeita hamstrata liikaa.

Millainen joulu sinua miellyttää? Valitse suosikkisi ja muista perustella vastauksesi äänestyksen jälkeen Perustelut-linkin kautta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja