Jontte Valosaari: Vauva on alkuun enemmän äidin paketti

Räppäri Jontte Valosaari pyrkii olemaan mahdollisimman paljon pienen tyttärensä kanssa.

Räppäri Jontte Valosaari tunnetaan hiteistään Jos mä oisin sun mies ja Haastaja. Räppäri työstää ensi vuonna julkaistavaa albumia rennolla tyylillä ja pienen vauvan isän ehdoilla. Valosaaren ja fitness-malli Mari Valosaaren (ent. Kasvi) Mila-tytär on nyt noin kolmen ja puolen kuukauden ikäinen.

– Levyn tekeminen on hyvällä mallilla. On helppo hengittää, kun sitä voi tehdä omaan tahtiin eikä ole tiukkoja deadlineja. Isyys ei ole jarruttanut levyntekoa, mutta toki kelailen nykyään enemmän asioita ja sitä, että ehdin olla tyttären kanssa.

Räppärin mukaan keikkailun ja perhe-elämän sovittaminen yhteen on onnistunut kivuttomasti. Tiistaina Valosaari esiintyi Lasten Oikeuksien Tuki ry:n järjestämässä Unelmille Siivet -konsertissa.

– Pyrin siihen, että kotona ollessani olen myös tyttären elämässä läsnä, enkä vain aivan puhki keikkareissun jälkeen.

Tuore isä on todennut saman, mitä moni muukin vauvan synnyttyä: Pieni vauva on luonnollisesti aluksi äidille läheisempi, mutta iän karttuessa myös isä pääsee enemmän leikkimään pienokaisen kanssa.

– Niinhän se taitaa mennä. Itse olen ainakin kavereilta kuullut, että vauva on alkuun enemmän äidin paketti. Sitten kun vauva kasvaa, niin ollaan enemmän myös faijan kanssa. Katsotaan nyt, millainen tyttö meille kasvaa, yritetään koulia mahdollisimman hyvä.

Vauva-arki on pariskunnalla sujunut vaivattomasti, sillä Valosaari kuvailee tyttären olevan kiltti ja rauhallinen.

– Mitä nyt välillä on äitiä syötöillä valvottanut. On Mari päässyt kuitenkin käymään myös ulkona tyttöjen kanssa ja silloin minä olen pärjännyt hyvin, Valosaari myhäilee.

Lue myös:

    Uusimmat