Mainos

Joka kodin asuntomarkkinat loppuu – Remontti-Reiska jää

Sunnuntaina Maikkarilla nähdään lähes 20 vuotta kanavalla pyörineen Joka Kodin Asuntomarkkinoiden viimeinen jakso. Vaikka paljon on ehtinyt ohjelman historian aikana tapahtua, muutama kohtaaminen on jäänyt erityisesti "Remontti-Reiska" Jorma Piispasen mieleen – presidenttejä kun ei nimittäin ihan joka tv-timpuri pääse tapaamaan.

Lähes parinkymmenen vuoden pioneeritaival on lopussa, kun MTV3-kanavalla nähdään sunnuntaina Joka Kodin Asuntomarkkinoiden viimeinen jakso. Vuonna 1991 startannut asumisen ja remontoinnin erikoisohjelma oli alansa ensimmäisiä televisio-ohjelmia, ja sen tutuimmaksi henkilöitymäksi on vuosien varrella noussut "Remontti-Reiska" Jorma Piisinen.

Rempseän lempeästä tyylistään tuttu nikkari valittiin Joka Kodin Asuntomarkkinoiden remonttiasiantuntijaksi katsojaäänestyksellä vuonna 1993. Vaikka remppapuuhat Joka Kodin Asuntomarkkinoiden parissa päättyvät nyt, Piisinen kertoo jättävänsä ohjelman hyvillä mielin – työn ohessa tutuksi tulleita ihmisiä kun tulee varmasti nähtyä jatkossakin.

– Aikansa kaikkea, koko kansan ”Remontti-Reiska” toteaa.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.