Johnny Depp rokkasi Marilyn Mansonin kanssa, katso!

Johnny Depp rakastaa näyttelemisen lisäksi musiikkia. Nyt mies nähtiin yllätysvieraana rokkari Marilyn Mansonin keikalla.

Johnny Depp, 48, on yksi Hollywoodin parhaiten palkatuimmista näyttelijöistä. Tähti on yhtä vakuuttava myös rokkarina. Mies nappasi kitaran ja hyppäsi Los Angelesissa lavalle muusikko Marilyn Mansonin, 43, kanssa keskiviikkona 11. huhtikuuta Revolver-lehden järjestämässä Golden Gods -gaalan konsertissa Club Nokialla. Depp on ennenkin.

Depp soitti hänelle tuttuun tapaan vaatimattomin elein, kuin häntä ei lavalta tunnistaisikaan. Yleisöltä menikin hetki tajuta, kuka Hollywoodin supertähti kitaran varressa oli.

Deppillä oli yllään musta, napillinen kauluspaita, jonka hihat oli kääritty ylös sekä mustat saappaat, mustat farkut ja musta sulalla koristeltu cowboy-hattu, joka peitti suurimmalta osin hänen kasvonsa.

Soitettuaan Sweet Dreams -kappaleen Manson julisti riemusta mylvivälle yleisölle:

– Jos ette tunnista henkilökohtaista ystävääni… henkilökohtaista pelastajaani, henkilökohtaista kitarasankariani… Johnny Depp!

Seuraavaksi ystävykset soittivat Mansonin The Beautiful People. Depp näytti todella nauttivan olostaan. Näyttelijä keskittyi täysillä soittamiseen ja puhkesi silloin tällöin hymyyn.

Lue lisää tähdestä:


MTV3/Helmi

Lähde:People.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja