Johanna Tukiainen on vuoden julkkis

Helsingin Sanomien lukijat ovat valinneet yksimielisesti kuluneen vuoden ykkösjulkkikseksi kohutanssijatar Johanna Tukiaisen. Hän paljastaa, että häntä pyydettiin mukaan myös Big Brotheriin.

Johanna paljastaa HS:lle halunneensa lähteä mukaan julkisuuteen julkisuuden itsensä takia, mutta huomasi jossain vaiheessa homman karanneen käsistä.

Lehden kysellessä blondilta, miltä voitto tuntuu, tämä kertoo olevansa positiivisesti yllättynyt:

– Ihanan positiivista, kun välissä ei ole sanaa turha tai ärsyttävä, vaaleaverikkö kommentoi ja veikkasi voittonsa syyksi "kiinnostavan persoonallisuutensa".

Kulunut vuosi ei ole ollut kuitenkaan Johanna Tukiaiselle tai sen puoleen hänen Dolls-showryhmälleenkään pelkkää ruusuilla tanssimist.

– Tämä on ollut yhtä hullunmyllyä. Aluksi ajattelin, että on hyvä saada julkisuutta tanssiryhmälleni ja yritykselleni. Halusin julkisuuteen julkisuuden takia. Sitten kaikki alkoi paisua niin, ettei se ollut enää minun käsissäni, Johanna kertoo ja jatkaa, että julkisuudesta on ollut haittaa hänen yksityiselämälleen.

– Yritykselleni on ollut sekä haittaa että hyötyä.

Johanna ei haastattelussa kerro, mitkä häneen liittyvät lööpit ja otsikot ovat pitäneet paikkansa ja mitkä eivät:

– En tiedä, saanko sanoa, koska minulla on sopimukset tiettyjen juorulehtien kanssa, hän kertoo.

Varsinaisen ässän vaaleaverikkö vetää haastattelussa kaikesta huolimatta hihastaan, sillä hän paljastaa, että häntä pyydettiin BB-talon asukkaaksi.

– Kieltäydyin, ajattelin, että alkaa mennä liian pitkälle, hän sanoo.

Johanna peittosi 19 prosentin äänisaalillaan kärkikolmikosta ulkoministeri Alexander Stubbin sekä vastikään Helsingin valtuustoon valitun, maahanmuuttopolitiikkaa kiivaasti suomivan perussuomalaisten Jussi Halla-ahon.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja