Näin Johanna Tukiainen kohahdutti vuonna 2008!

Vuosi 2008 on ollut Johanna Tukiaiselle kaikkea muuta kuin hyvä. Naisen epäonninen vuosi alkoi Kanerva-kohulla ja päättyi vakavaan taisteluun malariaa vastaan. Tukiaisen kohuja on seurattu vuoden aikana niin ahkerasti, että hän oli Googlen haetuin suomalaisjulkkis.

Kohublondi Johanna Tukiaisen vuosi 2008 on ollut täynnä tapahtumia. Yksi vuoden suurimmista kohuista nousi maaliskuussa, kun Hymy-lehti paljasti Johannan ja silloisen ulkoministeri Ilkka Kanervan tekstiviestittelystä.

Tekstiviesti kohu paisui sellaiseen mittakaavaan, että Kanerva erosi ulkoministerin tehtävästään huhtikuun alussa. Tekstiviestikohun aikana paljastui, että Johanna on esiintynyt eroottisessa elokuvassa.

Lue lisää Tukiaisen ja Kanervan tekstiviesti kohusta:

Tukiaisen ja Kanervan tekstiviestikohusta revittiin lööppejä koko kevät. Välissä Johanna ehti lomailla ulkomailla. Matkalta palatessaan Johanna tullattiin ja hän joutui maksamaan muhkeat sakot tullipetoksesta.

Johanna ehti keväällä tavata Suomessa vierailleen megatähden Paris Hiltonin. Johanna vei tanssiryhmänsä kalenterin Parisille, joka oli mukana poikaystävänsä Benji Maddenin keikkamatkalla Suomessa. Paris tosin kirjoitti kalenteriin vain nimmarinsa, ja antoi takaisin Johannalle Lux-yökerhossa.

Kesäkuussa Lapin käräjäoikeus käsitteli pahoinpitelyjupakkaa, johon Johanna liittyi. Johanna teki aiemmin rikosilmoituksen pahoinpitelystä, joka oli tapahtunut kohublondin mukaan hänen Lapin-matkallaan. Asiaa käsiteltiin Lapin käräjäoikeudessa Kittilässä, jonne Johanna ei saapunut. Oikeus hylkäsi syyskuussa syytteet.

Mitä muuta Johannalle tapahtui kesäkuussa?

Myös vaaleaverikön kesään mahtui tapahtumaa toisensa perään. Hän paljasti yrittäneensä itsemurhaa ja puhui neitsyytensä menettämisestä. Blondin ja hänen hyvän ystävänsä Rachel Kauppilan välit tulehtuivat heidän yhteisellä matkallaan. Elokuussa paljastettiin, että Johanna vilahtaisi myös televisiossa. Johanna nähtiinkin pienessä sivuroolissa Maikkarin Tukka auki -sarjassa.

Tukiainen joutui jälleen uuteen kohuun, kun Big Brother -ohjelma alkoi. BB-Minna kertoi talossa, että Johanna tarjoaa escort-palveluja. Johanna puolestaan kielsi kaiken.

Syyskuussa kohistiin, että Playboy tyrmäsi Johannan. Hän suututti myös toimittaja-kirjailija Viivi Avellanin blogikommenteillaan. Pian blondi kuitenkin vietti rapubileitä, ja teki sovinnon ystävänsä Rachel Kauppilan kanssa. Johanna uhkasi jo poistuvansa julkisuudesta. Hetkeksi hän katosikin, mutta nousi jälleen loppuvuonna otsikoihin.

Lokakuussa Tukiainen yhdistettiin Tony Halmeeseen, joka kehui Johannaa. Kaksikko kävi intiimillä illallisella. Johanna vakuutti, ettei kyse missään nimessä ollut romanssista.

Johanna lomaili loppuvuonna Afrikassa, Gambiassa. Matkalta palattuaan hänellä todettiin malaria, joka oli erittäin ärhäkkä. Johanna oli niin huonossa kunnossa, että joutui olemaan viikkoja sairaalassa.

Johanna pääsi sairaalasta joulukuun alussa. Hän vietti jo itsenäisyyspäivänä iloisia juhlia ystäviensä ja perheen kanssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat