Näinkö paljon Tukiaisen putkareissu maksoi valtiolle?

Johanna Tukiainen lennätettiin Oulusta putkaan Pasilaan.

Poliisi otti kiinni Johanna Tukiaisen lauantaina, kun kohukaunotar oli poistumassa keikaltaan Oulussa. Poliisi pysäytti taksin, jonka jälkeen Tukiaisen mukaan matka jatkui valtion piikkiin.

– Hyvä lento se oli. Minut vietiin valtion piikkiin putkasta putkaan. Vietiin Oulusta Pasilaan, kuten sviitistä sviittiin, Tukiainen kertoi MTV3.fin Viihdeuutisille.

Viihdeuutisten selvityksen mukaan lentolipun hinta Oulun ja Helsingin välille riippuu ajankohdasta. Esimerkiksi keskiviikolle aamupäivällä lähtevälle lennolle Finnairin koneella pääsee 407 euron hintaan.

Helsingin poliisilaitokselta kerrotaan Viihdeuutisille, ettei kiinniotetun tai pidätetyn henkilön siirtoihin ole yleistä ohjeistusta. Poliisista ei kommentoida yksittäistä tapausta, mutta yleisellä tasolla kerrotaan, että ratkaisut siirtotavoista tehdään aina tapauskohtaisesti. Lentäminen on hyvinkin mahdollista, koska monesti se voi olla halvempaa kuin maateitse kuljettaminen.

Tällöin kuljetettavan henkilön mukana on saattajana vähintään yksi poliisi. Lentoliput ostetaan yleisen hinnaston mukaan. Mistään alennuksista, tai ilmaisista matkoista lentoyhtiöiden kanssa ei ole sovittu.

Tukiaisen piti olla 24. marraskuuta oikeudenkäynnissä, johon kohukaunotar ei saapunut. Tukiainen määrättiin noudettavaksi asian käsittelyyn maanantaiksi. Istunnossa käsiteltiin pahoinpitelytapausta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat