Tukiainen putkareissustaan: Minua vietiin valtion piikkiin

Johanna Tukiainen lennätettiin Oulusta putkaan Pasilaan.

Poliisi pidätti Johanna Tukiaisen lauantaina, kun kohukaunotar oli poistumassa keikaltaan Oulussa. Poliisi pysäytti taksin, jonka jälkeen matka jatkui valtion piikkiin. Nyt Tukiainen kertoo oman näkemyksensä pidätykseen.

– Poliisille oli ilmoitettu, että olen keikalla Oulussa. Kun olin menossa hotelliin, niin poliisit tulivat ja pidättivät minut, Johanna Tukiainen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Tukiainen lennätettiin valtion piikkiin Oulusta Helsinkiin.

– Hyvä lento se oli. Minut vietiin valtion piikkiin putkasta putkaan. Vietiin Oulusta Pasilaan, kuten sviitistä sviittiin.

Tukiaisella on oma käsityksensä pidätyksen kestosta.

– Oulussa minua pidettiin pienessä tilassa 13 tuntia. Sen jälkeen Pasilan poliisin putkassa arvioni mukaan 15 tuntia. Minulla ei saanut olla mitään koruja eikä kelloa, joten en ole varma ajasta. Sitten minut vietiin oikeussaliin, enkä sielläkään saanut olla vapaasti.

Pidätyksen syynä on velvollisuus saapua oikeuden istuntoon. Tukiaisen piti olla 24. marraskuuta oikeudenkäynnissä, johon kohukaunotar ei saapunut. Tukiainen määrättiin noudettavaksi asian käsittelyyn maanantaiksi. Istunnossa käsiteltiin pahoinpitelytapausta.

– Tämä oli naurettava baarikahakka. Juristini pelasti minut. Hän sanoi, että juttu on mennyt liian pitkälle. Pääsin sieltä suoraan kotiin.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat