Johanna Pakonen vauvatunnelmista: Sanoinkuvaamattoman hyvät

Johanna Pakonen synnytti lapsen maanantaina.

Suosikkilaulaja Johanna Pakoselle 2. huhtikuuta lienee eräs elämän ikimuistettavimmista päivistä. Vuoden 2002 tangokuningatar synnytti maanantai-iltana pienen tyttövauvan. Tätä ennen riitti vauhdikkaita tilanteita sen jälkeen, kun Johanna lähti miehensä kanssa kodistaan lapsiveden tulon jälkeen.

Vaikka synnytyksestä on kulunut vain muutama vuorokausi, menestynyt solisti pursuaa energiaa. Väsymyksestä ei ole tietoakaan, vaan hänen äänestään kuultaa onni ja ilo.

– Fiilikset ovat mahtavat, aivan sanoinkuvaamattoman hyvät. Ei voi tajuta sitä. En tiedä, tajuanko sitä koskaan, herttainen laulajatar iloitsee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Johanna ja hänen miehensä ovat selanneet vauvakirjoja ja tutkineet sukupuita, kun he miettivät tuoreelle tulokkaalle soveltuvaa nimeä. Vielä toistaiseksi sitä ei ole tuoreelle ihmeelle päätetty.

– Syntyi hyvin tyytyväinen ja rauhallinen tyttö. Saa nyt rauhassa miettiä nimeä. Pitäähän vauva nähdä etukäteen ennen nimen päättämistä, hän nauraa pehmeästi.

Synnytyksessä riitti vauhtia. Leikkaussaliin mentiin vikkelästi, ja synnytys tapahtui alle kahdessakymmenessä minuutissa.

– Minua pelotti, itketti ja jännitti. Ajatus leikkaussalista oli pelottava, mutta lopputulos oli mitä mahtavin.

Johannan synnytyksestä uutisoivat ensimmäisenä Iltalehti ja Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat