Johanna Pakonen toipuu yhä onnettomuudesta – muistuttaa tärkeästä asiasta

Johanna Pakonen joutui onnettomuuteen viime vuonna – toipuu siitä yhä 5:15
Johanna Pakonen paljastaa, mikä oli kaikista rankinta Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa

Johanna Pakonen muistelee MTV Uutisten haastattelussa viime vuonna tapahtunutta onnettomuutta.

Laulaja Johanna Pakonen joutui viime vuoden lopussa onnettomuuteen, josta hän toipuu yhä.

Pakonen kertoo, että hänen perässään ajoi ennen onnettomuutta aggressiivinen rekkakuski yli 50 kilometrin ajan. Välillä kuski ajoi lähelle Pakosen autoa ja räpsytteli valojaan. 

– Pikkupoika oli tulossa suojatielle pulkan kanssa, kun tulimme taajama-alueelle. Totta kai päästin hänet suojatien yli, mutta rekkakuski ei ilmeisesti halunnut, että pysähdyin siihen. Hän ajoi 50 kilometrin tuntivauhdilla suoraan perääni. Hengissä ollaan ja pelti on peltiä, Pakonen sanoi ja jatkoi pikkupojan selvinneen vammoitta.

Pakosen toipuminen auto-onnettomuudesta on kestänyt pidempään kuin hän oletti. 

– Sain niskaan ja kaularankaan ruhjevammoja, sitten siellä on nestekertymää, mikä aiheuttaa aika kovan pään- ja kallonpohjan säryn. Olen saanut onneksi hyvää hoitoa fysioterapiasta.

Oulussa asuvalle Pakoselle ei ole jäänyt kammoa auton rattiin onnettomuuden jälkeen. 

– Olen käynyt Rovaniemellä ja taisi sama kuski tulla vastaan edellisviikonloppuna. Huomaan, että kaupunkiajossa enemmän hirvittää, etenkin kun on tosi liukasta. 

Pakonen muistuttaa turvavälien tärkeydestä liikenteessä. 

– Turvavälit unohtuvat hirveän helposti ja ihmisillä tuntuu olevan ihan kauhea kiire koko ajan. Olen välillä ajanut tien syrjään tai bussipysäkille odottelemaan vähäksi aikaa, että kiireisimmät ehtivät ohi. Minulla ei ole koskaan hoppu mihinkään, koska osaan varata aikaa tarpeeksi tien päälle.

Pakonen nähdään Nelosella maaliskuussa alkavassa Farmi Suomi -ohjelmassa. Yllä olevalla videolla hän kertoo, mikä oli kaikista rankinta kuvauksissa.

Lue myös:

    Uusimmat