Helena Ahti-Hallberg muistelee 30 vuoden takaista hääpäiväänsä nostalgisin kuvin – ei pystynyt syömään häämatkalla kuin kahta asiaa

Helena Ahti-Hallberg paljastaa erään TTK-hetken, joka on jäänyt mieleen 2:00
Helena Ahti-Hallberg paljastaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta hetken, joka on jäänyt erityisesti mieleen.

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Helena Ahti Hallberg avioitui miehensä Eric Hallbergin kanssa 30 vuotta sitten. 

Tanssinopettaja-koreografi ja Tanssii Tähtien kanssa -ohjelman tuomari Helena Ahti-Hallberg ja hänen miehensä Eric Hallberg menivät naimisiin 30 vuotta sitten vuonna 1993. Näin ollen pari viettää tänään 19. kesäkuuta helmihääpäiväänsä. Helena jakoikin Instagramiin vanhoja kuvia tärkeästä päivästään. 

– Ensimmäisessä kuvassa elämäni tärkeimmät miehet, isä ja Eka. Kuva on otettu kirkon alttarilta, muistan vieläkin, kuinka jännitti. Hymy ei olisi voinut olla yhtään leveämpi, koin olevani maailman onnellisin nainen, Helena kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pari lähti tuolloin häämatkalle Turkkiin, joka ei Helenan julkaisun mukaan ollut paras mahdollinen valinta. Halpa hinta kuitenkin ratkaisi kohteen. 

– Olin jo kolmannella kuulla raskaana, ja turkkilainen ruoka ei vaan pudonnut vaikka miten yritin. Pari viikkoa meni maissintähkillä ja mansikoilla. Mutta matkakumppani oli ihan parasta seuraa, siitä saan nauttia onneksi tänäänkin. Kiitos rakas, onnellisena yhdessä eteenpäin, Helena kirjoitti. 

Kuvat ovat keränneet valtaisan määrän onnitteluja. 

– Super onnittelut, meikkitaiteilija Raili Hulkkonen kirjoitti. 

– Onnea Helena ja Eka, tanssija Ansku Bergström onnitteli. 

– Onnea ja rakkautta myös tuleviin yhteisiin vuosiin, laulaja Johanna Pakonen toivotti. 

Helenalla ja Ericillä on kaksi poikaa: Anton Hallberg ja Salatut elämät -sarjastakin tuttu tanssija Emil Hallberg. Helena Ahti-Hallberg nähdään syksyllä 2023 alkavalla TTK-kaudella tuomarina. 

Lue myös:

    Uusimmat