Mainos

Joel Melasniemen kassi:

- 3 porkkanaa - naudan maksaa - Bulgarian jugurtti - kookoskerma - mango - kesäkurpitsa - Mövenbick -jäätelö

Jyrki Sukulan ja Joel Melasniemen menu:

Tapas buffet:

Porkkana-kookoskeitto

porkkana 1 dl kookosmaitoa suolaa valkopippuria cayannea

Kuori porkkana sekä viipaloi. Keitä kypsäksi kookosmaidossa. Soseuta ja mausta.

Paistettua sipulia ja yrttejä

sipuli 2 valkosipulin kynttä 1 rosmariinin oksa 1 timjamin oksa 2 tl balsamicoa 3 rkl oliiviöljyä suolaa valkopippuria

Pilko sipulit ja valkosipulit. Paista oliiviöljyssä yrttien kera, lisää balsamico ja mausteet.

Paistettua maksaa

200 g naudanmaksaa 100 g voita 2 dl vehnäjauhoja suolaa valkopippuria

Sekoita jauhot ja mausteet, paista kaikki voissa.

Jugurttidippi

1/2 dl Bulgarian jugurttia suolaa valkopippuria sitruunanmehua sokeria sahramia

Käytä mausteita maun mukaan, sekoita aineet keskenää ja anna maustua.

Porkkana-hunajapaistos

porkkana 1 rkl hunajaa 2 rkl oliiviöljyä suolaa valkopippuria timjamia

Kuori porkkana ja kuutioi. Paista oliiviöljyssä ja lisää hunajaa sekä mausteet. Anna hautua kypsäksi.

Grillattua zuccinia

1/2 kpl zuccini 1 valkosipulin kynsi 1 rkl ruohosipulia 1 rkl basilikaa suolaa valkopippuria punaviinietikaa oliiviöljyä

Grillaa zuccini viipaleet parilapannulla. Mausta hiennonnetulla valkosipulilla, yrteillä ja mausteilla. Anna maustua.

Mango-emmentaltoast

2 paahtoleipäviipaleita 1/2 mango 10 basilikanlehtiä oliiviöljyä valkosipulinkynsi

Paahda leivät ja mausta oliiviöljyllä sekä valkosipulilla. Viipaloi mango ja emmental. Kokoa kerros leiviksi.

Minttu-mangoa ja suklaajäätelöä

1/2 mango 2 rkl hienonnettua minttua sokeria sitruslikööriä

Kuutioi mango. Lisää minttu, sokeri ja likööri. Tarjoile joko kylmänä tai lämpimänä jäätelön kera.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.