Joanna Kuvaja tekee paluun televisioon: "Pääasiassa olen edelleen isosti kotiäitiroolissa"

MTV Uutisten ikoninen Huomenta Suomi palaa – tässä ovat uudet juontajat! 30:42
Katso videolta: tältä näyttää Maikkarin uusi Pöllölaakso ja uudet Huomenta Suomi -juontajat esittäytyvät!

Uutisaamun nimi vaihtuu takaisin Huomenta Suomeksi ja ohjelman viikonloppujuontajina aloittaa viisi julkisuudesta tuttua kasvoa.

Maikkarin uudet toimitilat Helsingin Vallilassa ja laajenevan Huomenta Suomen juontajat julkistettiin tiistaina 13. joulukuuta. Tilaisuudessa kerrottiin, että tällä hetkellä Uutisaamuna tunnettu MTV3-kanavan aamuohjelma vaihtaa vuoden vaihteessa nimensä takaisin Huomenta Suomeksi ja sen esitysaika laajenee arkiaamuilta myös viikonloppuun. 

Viikonloppuisin ohjelmaa ovat juontamassa vaihtuvilla kokoonpanoilla Ira HammermannJoanna KuvajaAki LinnanahdeLorenz BackmanNiina Backman sekä Antero Mertaranta

Joanna Kuvaja tekee paluun äitiyslomaltaan televisioruutuihin. Juontaja kertoi julkistustilaisuudessa, että paluu televisiotyöhön sekä Huomenta Suomessa että Viiden jälkeen -ohjelmassa tuntuu varsin hyvältä.

– Tämähän on sitä nykypäivän hybriditekemistä, eikö niin? Että tekee kaikkea vähäsen. Pääasiassa olen edelleen isosti kotiäitiroolissa, että toi meidän pienokainen täyttää ensi viikolla vasta vuoden, niin en vielä tohtinut ja raaskinut häntä päiväkotimaailmaan ujuttaa. Ehkä vasta sitten syksymmällä, tai vähän myöhemmin, Kuvaja kertoi ohjelman julkistuksessa. 

Muun muassa Radio Novan aamujen juontajana tunnettu Aki Linnanahde puolestaan tunnelmoi myös paluutaan televisioon. 

– Toki tosi hienoa, ensinnäkin päästä tänne uuteen Pöllölaaksoon, uusiin tiloihin ja tämän ammattitaitoisen porukan kanssa tuomaan viikonloppuihin jotain uutta. 

Kurkista uuteen Pöllölaaksoon yllä olevalta videolta!

Alla olevalla videolla legendaariset Huomenta Suomi -juontajat Katja Kannonlahti ja Lauri Karhuvaara muistelevat, mitä hetket ohjelmaa tehtäessä ovat jääneet heille erityisen vahvasti mieleen. 

Lue myös:

    Uusimmat