Muistatko vielä Huomenta Suomi -juontaja Katja Kannonlahden? Tältä hän näyttää nykyään

Yksi vieras saa Katja Kannonlahden ja Lauri Karhuvaaran nauruun: "Mä tiedän mitä sä haet takaa."

Katja Kannonlahti herätteli suomalaiset uusiin arkiaamuihin lähes kymmenen vuoden ajan vuosituhannen vaihteessa.

Katja Kannonlahti työskenteli MTV3-kanavan Huomenta Suomi -ohjelman juontajana vuosina 1998-2007. Viimeistä kertaa Kannonlahti nähtiin televisioruuduissa vuoden 2012 alussa.

Tämän jälkeen Kannonlahti heitti uutistyölle hyvästit, ja nykyään hän työskentelee Tampereen kaupungin viestintäjohtajana. Kannonlahti vieraili tutussa paikassa, Ilmalan Pöllölaaksossa ensimmäistä kertaa vuosiin lokakuussa 2022. 

Työtään toimituksessa Kannonlahti kertoo muistelevansa hyvällä. 

– Sehän oli etuoikeus tehdä sitä työtä, on mielestäni edelleen monin tavoin. Ja onhan se myös elämäntapa, että olet kiinnostunut siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu, olet kiinnostunut ihmisistä, yhteiskunnasta. Ne ruokkivat toisiaan: teet mielekästä työtä, koska olet kiinnostunut niistä asioista. 

Ketkä olivat Katja Kannonlahden ja Lauri Karhuvaaran mukaan Huomenta Suomen unohtumattomimpia vieraita? Katso yllä olevalta videolta kaksikon paluu tuttuun studioon!

MTV Uutiset muuttaa uusiin tiloihin ensi vuonna ja vanha Pöllölaakso jää taakse.

Mitä tapahtui Pöllölaaksossa? -juttusarja kerää vanhan rakennuksen hurjimmat ja hulvattomimmat muistot yhteen. Sarja katsottavissa MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat