Joanna Krupa teki järkyttävän asumokan: Rintojen paljasteleminen kuuluu vain catwalkille

Puolalaismalli Joanna Krupa on äärimmäisen rohkeaa sorttia, mitä pukeutumiseen tulee. Kaunottaren viimeisin asuvalinta oli kuitenkin kaikessa rohkeudessaan oikea tyylikatastrofi, joka sopisi pikemminkin rohkeille catwalkeille.

Joanna Krupa, 33, on tottunut poseeraamaan rohkeissa asuissa kameran edessä ja catwalkilla. Vaikuttaa kuitenkin uhkaavasti siltä, että paljastavissa asuissa poseeraaminen olisi hämärtänyt Krupan arviointikykyä, sillä hänen rintansa paljastuivat Beverly Hillsin yössä vastikään läpinäkyvässä topissa.

Catwalkilla nähdään aika ajoin asuja, jotka vaativat mallien rintojen paljastumisen. Tämä trendi on kuitenkin aivan liian roisi katukuvaan – oli sitten kyse kuinka tyylikkäästä asusta tahansa. Krupa oli tämän unohtanut.

Hopeansävyinen toppi paljasti ronskisti Krupan alastoman ylävartalon, sillä hän ei ollut valinnut minkäänlaista paitaa läpikuultavan topin alle. Markkinoilla on tänä päivänä tarjolla valtavasti vastaavanlaisia harsomaisia paitoja, joiden alla on tapana pitää aina toppia.

Krupa on upea nainen, jolla on upea vartalo – ei ole kahta kysymystä, etteikö sitä kelpaisi esitellä kameroiden edessä. Näyttääkseen tyylikkäältä huippumallin olisi kuitenkin syytä pyrkiä välttämään näin pahoja asumokia arkipukeutumisessaan.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja