Jo kuudes Emmerdale-tähti mahdollisesti jättämässä sarjan

Huhujen mukaan Emmerdale-tähti Scharlett Archer on aikomuksissa jättää sarja taakseen. Hän olisi mahdollisesti jo kuudes sarjasta poistunut henkilö.

Maaliskuussa 2017 britanniassa Emmerdale-jaksoihin ilmestynyt tähtinäytteljä Scarlett Archer (Nell Fairfax) jättää huhujen mukaan sarjan. The Daily Star -medialle kerrotaan, että Scarlett saapui sarjaan näyttelemään Nell Fairfaxia vain hetkeksi. Hän on alusta alkaen ollut poistumassa sarjasta heti sopimuksen päätyttyä.

Tähtinäyttelijän poistuminen sarjasta vaikuttaa automaattisesti sarjan juonenkäänteisiin. Erityisesti Fairfaxin postuminen tulee näkymään Jai Sharman (Chriss Bisson) elämässä. 

– Nellin lähdöllä on valtava vaikutus Jaihin. Hän on juuri saanut elämänsä takaisin raiteilleen, joten Fairfaxin lähtö saattaa aiheuttaa sen, että Jai menettää elämänhallintansa uudelleen, the Daily Star -lehdelle kerrotaan.

– Hän on pystynyt olemaan erossa huumeista kaikki nämä kuukaudet, mutta Nellin lähtö saattaa muuttaa tilanteen.

Nell Fairfaxia tähdittänyt Archer on kuudes tähtinäyttelijä, joka on aikomuksissa jättää sarjan. Viime viikolla huhuttiin, että myös Jonathan Wrather (Pierce Harris), John Mcardle (Ronnie Hale), Louise Marwood (Chrissie White), Thomas Atkinson (Lachlan White) ja John Bowe (Lawrence White) tulevat jättämään saippuasarjan tulevien kuukausien aikana.

Tiedottaja ei kommentoi huhuja eikä aio kertoa tulevista juonenkäänteistä.

Lue myös:

    Uusimmat