Jessica pelasti kolme naista hukkumiselta nudistirannalla – hurjalla tilanteella myös humoristinen puoli: "Onneksi olin juuri ehtinyt pukea bikinin alaosan ylleni"

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Asiantuntija kertaa, millaiset bikinit sopivat millekin vartalolle – katso vinkit kauppareissua varten!

Jessicasta tuli kerta heitolla yläosaton sankari, joka ei käytä viittaa, saati bikineitä. Nuoren naisen uroteosta kertovat muun muassa brittilehdet Mirror ja Daily Mail

Jessica Layton, 28, oli nauttimassa auringonpaisteesta nudistirannalla Englannissa, Porthcurnoan lähistöllä, tiistaina, kun vuorovesi oli tehdä tepposet merivedessä uiskenteleville siskoksille. 

– Kello oli vasta noin kolme iltapäivällä ja vuorovesi oli tulossa. Päätin käydä vielä kerran sukeltamassa ennen kotiinlähtöä, Jessica kertaa tapahtumia Cornwall Livelle.

 – Olin meressä yläosattomissa, kun näin kahden nuoren naisen räpiköivän kivien lähellä, hän jatkaa. 

Jessican mukaan kaksikon äiti riensi auttamaan merihädässä olleita kaveruksia. Pelastusoperaatio kuitenkin epäonnistui pahasti ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan, sillä myös apuri joutui veden varaan. 

"En ole varma, mistä se kaikki voima oikein tuli"

Tilanne oli kaoottinen ja kolme merivedessä räpiköivää naista olivat selvästi paniikissa. 

– Uin heitä kohti ja mietin: ”Pyhä jysäys”, kun huomasin, miten voimakas virtaus oli.

Jessica kehotti hätääntynyttä kolmikkoa kellumaan, sillä hän tiesi sen olevan paras tapa reagoida voimakkaassa virtauksessa. Kolmikon kellumisesta ei kuitenkaan tullut mitään, sillä he kaikki olivat niin peloissaan.

– He pitivät toisiaan kädestä, joten otin yhtä heistä kädestä kiinni ja vedin heidät kaikki rannalle. En ole varma, mistä se kaikki voima oikein tuli, Jessica kertaa urotekoaan.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sankari, jolla ei ole viittaa – saati bikineitä

Vaikka tilanne olikin äärimmäisen vakava, Jessica osaa jälkeenpäin jopa nauraa tilanteelle – tai pikemminkin itselleen.

– Onneksi olin juuri ehtinyt pukea bikinin alaosan ylleni ennen kuin se tapahtui. Tämä oli klassikko: tietenkin olin yläosattomissa, kun jotain tällaista tapahtuu, Jessica sanoo.

– Kaikki sankarit eivät käytä viittaa, ja jotkut heistä eivät käytä edes bikineitä, eräs Jessican ystävä muotoili osuvasti. 

Lue myös:

    Uusimmat