Jessica Hecht näyttelemisestä: Toivon, että joku olisi kertonut, ettei mitään salaisuutta

Jessica Hecht, 47, näyttelee Quid Pro Quo -elokuvassa Edietä. – Filmialassa on kyse tähteydestä. Kyse on tietynlaisesta karismasta, joka on luontaista, Hecht kuvaili vuonna 1997.

AVA Elokuvana nähdään tänä lauantaina Quid Pro Quo. JessicaHecht, 47, näyttelee elokuvassa Edietä. Hecht on esiintynyt pienissä rooleissa esimerkiksi tv-sarjoissa Breaking Bad ,C.S.I., Kova laki, Kova laki: Erikoisyksikkö ja Näkijä. Hän vieraili myös Täydelliset naiset -sarjassa.

Useista tv- ja elokuvarooleista huolimatta Hecht ei ole "suuri tähti".

– Filmialassa on kyse tähteydestä. Kyse on tietynlaisesta karismasta, joka on luontaista. Minusta se kertoo jotakin, että jouduin käymään (Ballyhoo-nimisen Broadway-näytelmän) koelausunnassa viisi kertaa, Hecht kuvaili itseään New York Timesissä vuonna 1997.

Suuri salaisuus on...

Hecht kertoi vuonna 2010, että olisi uransa alussa halunnut tietää, ettei hyvän näyttelemisen taustalla ole minkäänlaista salaisuutta.

– Toivon, että olisin tiennyt, ettei ole mitään salaisuutta. Että kyse on vain oman tiensä löytämisestä. Ajattelin aiemmin, että oi, jos olisin mennyt Yaleen, olisin saanut selville sen salaisuuden, hän kertoi näyttelemisestä SpringboardNYCin haastattelussa.

– Toinen suuri salaisuus on, että jos jokin ei toimi, vain sinä muistat sen!

Tiivistunnelmaisessa jännitysdraamassa Quid Pro Quo puolihalvaantunut radiotoimittaja Isaac Knott lähetetään tutkimaan juttua, joka johdattaa hänet yhä syvemmälle oudon alakulttuurin maailmaan, ja samalla hämmentävän itsetutkiskelun äärelle.

AVA Elokuva: Quid Pro Quo lauantaina klo 21.00!


AVA/Maria Aarnio

KuvaT: Getty Images, Quid Pro Quo -elokuvasta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja