Jenna Jameson vilautti: Näin nolon asumokan olisi voinut estää!

Entinen aikuisviihdetähti Jenna Jameson toimi varoittavana esimerkkinä, kuinka voi käydä avonaisen mekon kanssa jos rintaliivit jättää tarkoituksella kotiin. Esimerkiksi silikonirintaliivit olisivat voineet pelastaa Jamesonin tältä nololta asumokalta.

Aikuisviihteen hyljännyt Jenna Jameson on ominut uuden, nuorekkaamman tyylin leikkauttaessaan pitkät, yhdeksi tavaramerkikseen muodostuneet vaaleat kutrinsa räväkäksi poikatukaksi. 38-vuotias nainen vaikuttaa ottaneen mallia nuorista tähdistä – kuten esimerkiksi Miley Cyruksesta – uuden hiuslookinsa kanssa.

Uutta hiustyyliä esitelleelle entiselle aikuisviihdetähdelle kävi köpelösti avokaulaisen ja -selkäisen leninkinsä kanssa Las Vegasissa. Kimalteleva hopeinen mekko ohuen ohuine olkaimineen teki tepposet ja paljasti hitusen naisen povea. Jameson oli arvatenkin jättänyt rintaliivit kotiin, koska hän ei halunnut avoselkäisestä mekosta näkyvän rintaliivien takaosaa taikka olkaimia.

Jenna Jamesonin olisikin kannattanut laittaa mekkonsa alle esimerkiksi itsekiinnittyvät silikonirintaliivit tai sitten turvautua vanhaan Hollywood-kikkaan: teipata mekko rintoihin kiinni.

Jos juhlapuku on olkaimeton, selän kohdalta avoin tai kaula-aukko on syvään uurrettu, silikonirintaliivit toimivat oikein kätevänä alusasuvalintana. Ihonväriset liivit lisäksi peittävät ovelasti nännipihan, ja näin välttyy ikäviltä vilautuksilta.


Lue myös:

Miten löydät oikeat rintaliivit? Lue:


AVA

Lähde ja kuvat: Splash, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja