Mainos

Tähdet vaikuttavina ja seksikkäinä sarjakuvasankareina – katso kuvat!

Unohtuvatkohan kerta heitolla paksut, tietoa tuputtavat elämäkerrat? Tähtien elämään, suosion syntyyn sekä tietenkin fiktiivisempään puoleen voi tutustua myös sarjakuvan keinoin.

Jos haluat tutustua Hollywood-tähtien, kuten näyttelijöiden sekä maailmankuulujen muusikoiden historiaan ja uran käännekohtiin, voit marssia sarjakuvakauppaan.

Esimerkiksi seurapiiri- ja tosi-tv-tähti Kim Kardashianin mutkikkaasta rakkauselämästä on luotu oma graafinen novellinsa. Myös suosittujen Twilight-tähtien urista on piirretty ja kirjoitettu omat Fame-sarjakuvansa.

– Twilight-fanien keskuudessa Kristen Stewart on nainen, jollainen he haluaisivat itse olla ja ketä he rakastavat vihata. Pointtinani tämän elämäkerran kanssa on näyttää lukijoille tässä nuoressa naisessa asustavan syvällisen puolen ja tuoda esille hänen monet erilaiset roolihahmonsa, sarjakuvan käsikirjoittanut Kim Sherman kertoi.

Myös voimakkaista, vaikuttavista naisten elämästä on tehty Female Force -sarjakuvasarjansa; kuvissa esiintyvät muun muassa prinsessa Diana ja Oprah.

Mutta onneksi myös sarjakuvien ystäville löytyy myös fiktiivisiä tarinoita: entinen aikuisviihdetähti Jenna Jameson seikkaili kolmessa Shadow Hunter -sarjakuvassa seksikkäänä ja provosoivana supersankarina Jezzerie Jadenina, Eminem puolestaan pääsi machoilemaan The Punisher -sarjakuvan kahteen numeroon – sekä Spider-Man-sarjakuvassa seikkailee eräs tunnettu presidentti!

Testaa itsesi persoonallisuustesteillä!

Lue myös:

AVA

Lähde ja kuvat: Splash

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.