Jatkosopimus kouraan? Mercedes-pomo laukoi äärimmäisen lupaavia kommentteja Valtteri Bottaksesta

Mercedeksen riveissä suomalaiskuski Valtteri Bottas käy tällä hetkellä MM-taistoa brittikuski Lewis Hamiltonia vastaan. Samalla Bottas antaa näyttöjä uutta sopimusta varten. Nyt tähän aiheeseen liittyen Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff antoi hyvinkin lupaavia kommentteja.

Bottaksen nykyinen sopimus loppuu tämän kauden jälkeen. Ilmoilla on ollut epäilyksiä siitä, että jatkaako suomalaiskuski tallissa vielä vuonna 2020. Bottaksen paikalle on viety muun muassa Mercedeksen nykyistä varakuskia Esteban Oconia sekä villeimmissä huhuissa Red Bullin tähtikuskia Max Verstappenia.

Prosessissa hyvin tärkeässä roolissa oleva Mercedes-pomo Toto Wolff otti asiaan kantaa Britannian GP:n jälkeen.

Wolffin mukaan niin Silverstonen GP:n ykkönen Hamilton kuin lauantaina paalulle ajanut Bottas ”ansaitsivat voiton sunnuntain kisasta”.

Wolffilta tivattiin sitä, että onko Bottas antanut tarpeeksi näyttöjä uutta sopimusta varten.

– Hän otti hyvän askeleen siihen suuntaan, Wolff totesi saksalaisella RTL:llä.

– Tämä oli hänen paras suorituksensa koko alkukauden aikana. Hän ei luovuta ja hänellä on tarpeeksi vauhtia, jotta hän pystyy haastamaan Lewisin esimerkiksi lauantain aika-ajoissa, Wolff jatkoi Bottaksesta.

Wolff jakoi myös kovia kehuja Bottakselle ja Hamiltonille siitä, miten kaksikko kävi hyvin rehtiä kaksintaistelua kärkipaikasta Britannian GP:n ensimmäisillä kierroksilla.

Lue myös:

    Uusimmat