Mainos

Jatkoaikaa ja julkkiksia asuntomessuilla

Espoon asuntomessut ovat avoinna vielä kaksi viikkoa. Torstaina 3.8. kokeillaan messuilla ensimmäistä kertaa pidennettyä aukioloaikaa. Kahden tunnin jatkoajan ansiosta messut ovat avoinna klo 20.00 asti.

Espoossa on tähän mennessä käynyt jo 85 000 vierasta. Järjestäjät odottavat kahdesta viimeisestä viikosta vilkasta, sillä pääkaupunkiseutulaiset ovat palanneet lomiltaan ja tapahtumia ja nähtävää riittää runsaasti tulevana kahtena viikkona Kauklahdessa.

Asuntomessuilla kokeillaan kahtena viimeisenä torstaina uutta aukioloaikaa. Perinteisesti messupäivät on pyritty pitämään työaikajärjestelyjen vuoksi kahdeksan tunnin mittaisina.

- Oikeastaan yleisöpalautteen vuoksi päätimme kokeilla messuilla jatkoaikaa kahtena torstaina. 3.8. ja 10.8. messut ovat avoinna kello kymmenestä iltakahdeksaan. Nähtäväksi jää, kuinka suosittu tästä kahden illan erityisestä jatkoajasta tulee, pohtii Suomen Asuntomessujen messupäällikkö Pasi Hulkkonen.

Julkkisvieraat hyväntekeväisyyden puolesta

Messukohteessa numero 47 Metro-talolla järjestetään hyväntekeväisyystempaus. Talon pihalla on aito kylpytynnyri, jossa vierailevat tiistaina 1.8. klo 15.00 Idols-finalisti Pete Seppälä ja perjantaina 4.8. klo 14.00 stylisti ja valokuvaaja Outi Broux sekä Salkkareista tuttu Tuomas Reunanen tiistaina 8.8. klo 14.00.

Messuvieraat voivat heittää kylpyvierasta tynnyriin pallolla, ja jokaisesta kiinni otetusta pallosta Metro lahjoittaa euron Lastenklinikan kummeille. Paikan päällä voi myös tukea Kummien toimintaa keräyslippaaseen.

Espoon asuntomessut päättyvät 13.8. Messut ovat siihen asti avoinna päivittäin klo 10-18 sekä 3.8. ja 10.8. klo 10-20.

MTV3-Suomen Asuntomessut (31.7.2006)
Kuvat: Suomen Asuntomessut

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.