Jätetylle ex-tangokuningas Mika Pohjoselle satelee tukea – "sinä kyllä selviät"

Entinen tangokuningas, oopperalaulaja Mika Pohjonen on saanut valtavasti tukea faneiltaan eron keskellä.

Vuoden 1992 tangokuningas Mika Pohjonen ja vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen ovat eronneet. Asiasta uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti, jonka mukaan syynä välirikkoon olisi ollut Mikan uusi rakkaus.

Pohjonen lähetti asiasta tiedotteen medialle torstaina iltapäivällä. 

"Sain lopullisen tiedon asiasta löytämällä kihlasormuksen keittiön pöydältä. Yhdyn myös hänen näkemykseensä siitä, että liittomme on ollut jo pitkään - kuukausia - rakoilemassa, ja tämänhetkinen tilanne on vain lopputulos pitkään jatkuneista selvittämättömistä ongelmista."

Tiedotteessa hän muun muassa kertoo ikävän tilanteen hänen ja puolisonsa välillä kestäneen jo useita kuukausia. Pohjosen mukaan Heidi oli lopulta se, joka teki päätöksen lähes 20 vuoden mittaisen liiton lopettamisesta.

Pohjonen myöntää pariskunnan välien olevan jäätävät. Hän kuitenkin kiisti ”kolmannen pyörän” rikkoneen suhteen. Oopperatähti kirjoitti myös ehdottaneensa parisuhdeterapiaa suhteen pelastamiseksi.

"Olemme nukkuneet eri huoneissa Heidin aloitteesta jo yli neljä kuukautta, ilman että asiaan johtaneita syitä saatiin koskaan selvitettyä. Kuitenkin voin todeta, että omalta puoleltani minkäänlaisia ns. kolmansia pyöriä missään vaiheessa tilanteessa ei ole, eikä ole ollut. En siis seurustele, eikä minulla ole, eikä ole ollut, uutta naisystävää. Olen kylläkin erittäin kiitollinen läheisilleni ja ystävilleni, jotka ovat olleet tukenani tässä minulle erittäin vaikeassa, surullisessa, ja kipeässä elämäntilanteessa."

Pohjonen julkaisi kirjoituksen myös Facebook-sivuillaan, joiden kautta hän on saanut torstai-iltaan mennessä lukuisia tsemppiviestejä.

"Kipeä asia. Itse läpikäynyt saman noin 10 v. Ei sitä ole helppo jalostaa jatko elämään. Toivon Sinulle paljon voimia, työ on paras apu ja tosi ystävän kanssa keskustelut."

"Kaikesta huolimatta hyviä näytöksiä Savonlinnaan, Mika! Kirjoitat hienosti vaikeasta asiasta. Jäsennellystä ja selkeästä ilmaisustasi tuli olo, että sinä kyllä selviät tästä. Iloisia rantaretkiä lasten kanssa, nyt kun on kelejä Suomessakin. Kipeä muutos on uuden ajan alku. Minkälaisen, sen näyttää aika. Halaus!"

"Mika, surullista kuulla kaikessa tapauksessa. Puhu paljon luotettujen ystävien kanssa. Niin varmasti teetkin. Voimia."

"Jaksamista minäkin toivotan. Olen pitkään seurannut kummankin uraa mutta viitteitä ei tuollaisesta ole näkynyt. Ikävä, yllätyksellinen asia."

Heidi etsii omaa asuntoa

Entinen tangokuningatar Heidi Pakarinen kertoi torstaina MTV:lle etsivänsä uutta kotia Lahdesta. Hän myönsi, että hän teki lopullisen eropäätöksen.

– Ero oli hyvin pitkälti minun päätökseni. Suhde ei ole voinut parhaimmalla tavalla pitkään aikaan. Tässä on ollut kaikenlaisia yllättäviä tapahtumia, Pakarinen muotoilee.

Tangolaulaja ei peitellyt tunteitaan puhuessaan erosta.

– Ottaahan tämä voimille. Olen aika tunteellinen ja herkkä ihminen, joten totta kai tällaiset asiat vaikuttavat paljon, Pakarinen totesi itkuisena.

Heidi ja Mika eivät ole vielä päättäneet, miten lasten hoito tulevaisuudessa järjestetään.

– Emme ole sopineet lasten asioista, sillä en ole juuri ollut Mikan kanssa yhteydessä. Toivottavasti meidän keskinäiset välit vielä paranevat, Heidi toivoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja