Jasper Pääkkösen ja Matti Nykäsen tiet erkanivat surullisella tavalla – näyttelijä kertoo ensimmäistä kertaa viimeisestä kohtaamisesta

"Olin ajatellut, että en kerro tätä" – Jasper Pääkkönen kertoo viimeisestä kohtaamisestaan Matin kanssa 1:38
"Olin ajatellut, että en kerro tätä" – Jasper Pääkkönen kertoo viimeisestä kohtaamisestaan Matin kanssa

Jasper Pääkkönen kertoo surullisen tarinan Matti Nykänen – Elämä on laiffii -dokumenttisarjassa.

Näyttelijä Jasper Pääkkönen näytteli vuonna 2006 ilmestyneessä Matti-elokuvassa mäkilegenda Matti Nykästä. Pääkkönen muistelee elokuvaa Matti Nykänen - Elämä on laiffii -dokumenttisarjassa. 

Nykänen ja Pääkkönen olivat yhdessä Norjassa markkinoimassa elokuvaa vuonna 2006. Pääkkösellä jäi elävästi mieleen hetki, josta hän ei ole aikaisemmin puhunut julkisuudessa.

– Tällä on paljon suurempi merkitys Matin elämässä, kun vain yksittäisenä tapahtumana Norjan-reissulla, Pääkkönen aloittaa.

Kaksikko kävi tulomatkalla ostamassa tuliaisia Oslon lentoaseman tax freestä, ja Pääkkönen laittoi omat tuliaiskarkkinsa Nykäsen ostoskassiin.  

– Lensimme Suomeen ja odotimme laukkuhihnalla laukkua. Matin tax free -pussi oli laukkukärryssä ja minä menin pussille ja otin karkkipussini siitä, sitten laitoin ne laukkuuni, Pääkkönen kertoo.

– Kun Matti näki sen, hän katsoi minua ihan helvetin vihaisena ja pettyneenä, että sinäkin Pääkkönen vaan varastat minulta. Matti luuli, että menin hänen tax free -pussille varastamaan ostokset.

Pääkkönen muistelee, kuinka Nykänen oli aivan tosissaan. Pääkkönen yritti selittää, kuinka ne ovat hänen ostoksiaan, mutta Nykänen ei kuitenkaan suostunut kuuntelemaan.

– Sitten meidän tiemme erkanivat, enkä nähnyt Mattia enää koskaan. Se jätti vähän surullisen fiiliksen, että mitä kaikkea se ihminen on elämänsä aikana kokenut.

Nämä sanat Matti Nykänen sanoi Jasper Pääkköselle, kun oli katsonut Matti-elokuvan 1:45
Nämä sanat Matti Nykänen sanoi Jasper Pääkköselle, kun oli katsonut Matti-elokuvan.

Matti Nykänen – Elämä on laiffii MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 9.11. alkaen. 
MTV Katsomo+ -tilaajille koko kausi kerralla, muutoin yksi jakso viikossa.

Lue myös:

    Uusimmat