Mainos

Jarpin kassi:

- häränlihaa - munakoiso - mungpavun ituja - maksapasteijaa - aurajuustoa - ananaskirsikoita - suklaata - jalopenoja - olut

Harri Syrjäsen ja duudsonin menu:

Kasvisvarras

ananaskirsikoita aurajuustoa jalopeno

Pujota ainekset vuorotellen vartaisiin ja syö raakana.

Mungpapu-aurajuustosalaatti

1 rasia mungpapuja 100 g aurajuustoa pala ruisleipää 3 rkl oliiviöljyä 1 rkl balsamicoa suolaa

Sekoita kulhossa oliiviöljyä sekä balsamicoa ja marinoi hetken papuja kastikkeessa. Kuutioi aurajuusto. Kuutioi ruisleipä ja paista voissa. Sekoita ainekset keskenään.

Täytetty lehtipihvi

160 g naudan ulkofilettä 50 g tomaatti-maksapasteijaa 1 punasipuli 2 dl punaviiniä 2 tl sokeria 1 jalopeno 6 kpl ananaskirsikoita

Nuiji lehtipihvi ja laita maksapasteija keskelle. Rullaa pihvi ja sulje hammastikulla. Paista pintaan väri ja kypsennä uunissa 8 min. 200 c:ssa. Leikkaa sipuli renkaiksi, paahda sokeri kattilassa ja lisää sipulit, jalopeno, ananaskirsikat sekä punaviini, hauduta kunnes neste haihtunut.

Valkosipuli "körtsikkä"

200 g naudan ulkofilettä 2 valkosipulin kynttä 2 tl rouhittua mustaa pipuria 1/2 munakoiso 2 perunaa

Murskaa valkosipuli ja sekoita pippurin kanssa. Pyörittele file mausteseoksessa ja suolaa file. Paista pannulla väri ja kypsennä uunissa 10 min. 200 c:ssa. Kuutioi munakoiso sekä perunat ja paista runsaassa oliiviöljyssä. Viipaloi liha.

Suklaakeitto

1/2 levyä suklaata 1,5 dl kermaa

Laita ainekset kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Laita päälle lusikallinen kermavaahtoa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.