Jarpin kassi:

- häränlihaa - munakoiso - mungpavun ituja - maksapasteijaa - aurajuustoa - ananaskirsikoita - suklaata - jalopenoja - olut

Harri Syrjäsen ja duudsonin menu:

Kasvisvarras

ananaskirsikoita aurajuustoa jalopeno

Pujota ainekset vuorotellen vartaisiin ja syö raakana.

Mungpapu-aurajuustosalaatti

1 rasia mungpapuja 100 g aurajuustoa pala ruisleipää 3 rkl oliiviöljyä 1 rkl balsamicoa suolaa

Sekoita kulhossa oliiviöljyä sekä balsamicoa ja marinoi hetken papuja kastikkeessa. Kuutioi aurajuusto. Kuutioi ruisleipä ja paista voissa. Sekoita ainekset keskenään.

Täytetty lehtipihvi

160 g naudan ulkofilettä 50 g tomaatti-maksapasteijaa 1 punasipuli 2 dl punaviiniä 2 tl sokeria 1 jalopeno 6 kpl ananaskirsikoita

Nuiji lehtipihvi ja laita maksapasteija keskelle. Rullaa pihvi ja sulje hammastikulla. Paista pintaan väri ja kypsennä uunissa 8 min. 200 c:ssa. Leikkaa sipuli renkaiksi, paahda sokeri kattilassa ja lisää sipulit, jalopeno, ananaskirsikat sekä punaviini, hauduta kunnes neste haihtunut.

Valkosipuli "körtsikkä"

200 g naudan ulkofilettä 2 valkosipulin kynttä 2 tl rouhittua mustaa pipuria 1/2 munakoiso 2 perunaa

Murskaa valkosipuli ja sekoita pippurin kanssa. Pyörittele file mausteseoksessa ja suolaa file. Paista pannulla väri ja kypsennä uunissa 10 min. 200 c:ssa. Kuutioi munakoiso sekä perunat ja paista runsaassa oliiviöljyssä. Viipaloi liha.

Suklaakeitto

1/2 levyä suklaata 1,5 dl kermaa

Laita ainekset kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Laita päälle lusikallinen kermavaahtoa.

Lue myös:

    Uusimmat