Mainos

Jarno Laasala panostaa Duudsonit tuli taloon -ohjelmaan ja luopuu Possesta: "Tein sen itseni vuoksi"

Possesta ja Duudsoneista tuttu Jarno Laasala aikoo jatkossa keskittyä enemmän omaan sisällöntuotantoon sekä Duudsonit tuli taloon -ohjelmaan.

Possessa katsojia hauskuuttanutta Jarno Laasalaa ei nähdä tänä vuonna ohjelman uudella tuotantokaudella. Mies kertoo lopettamispäätöksestään YouTube-kanavallaan.

– Tein sen itseni vuoksi. Duudsonit tuli taloon -ohjelma vie osan ajastani, mutta minulla on tunne, että minun täytyy saada aikaa muille projekteille. Haluan kehittää itseäni ja tehdä uusia juttuja. Haluan sijoittaa tähän (YouTube-kanavaan), mies kertoo.

Duudsonit tuli taloon -ohjelman uusi tuotantokausi vie paljon miehen aikaa. Hän haluaa jatkossa kehittää omia ideoita.

Laasala nähtiin mukana edustamassa MTV:n ohjelmien kausipressissä toukokuussa.

– Jos teen kahta isoa ohjelmaa samaan aikaan, minulla ei ole aikaa kehittää uusia ideoita ja olla luova. Sen takia sanoin ei.

Duudsonit-tähden tilalla Posessa nähdään näyttelijä Kalle Lamberg. Laasala ei vielä tiedä omista syksyn suunnitelmistaan.

– En edes tiedä, mitä tulen tekemään syksyllä, kun suorat lähetykset alkavat. Minulla on kuitenkin tunne, että jotain hyvää tapahtuu, mies kertoo videolla.

Duudsonit tekevät paluun ja täsmäiskun suomalaisiin perheisiin. Duudsonit tuli taloon -ohjelman tulevalla tuotantokaudella duudsoneista Jarppi Leppälä, HP Parviainen ja Jarno Laasala lähtevät jälleen kiertämään maata ja taklaamaan ihan tavallisten suomalaisten perheiden arjen ongelmia.

Duudsonit tuli taloon alkaa syksyllä MTV3-kanavalla!

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.