Duudsonit pelastavat jälleen suomalaisperheitä: "Upeaa palata tekemään ohjelmaa"

Duudsonit tuli taloon tekee paluun, kun ohjelman neljäs tuotantokausi nähdään MTV3-kanavalla ensi syksynä. Perheiden haku kevään ja kesän aikana kuvattavaan ohjelmaan on nyt käynnissä!

Suomalaisten sydämet jo kolmella tuotantokaudella valloittaneet Duudsonit tekevät paluun ja täsmäiskun suomalaisiin perheisiin. Duudsonit tuli taloon -ohjelman tulevalla tuotantokaudella duudsoneista Jarppi Leppälä, HP Parviainen ja Jarno Laasala lähtevät jälleen kiertämään maata ja taklaamaan ihan tavallisten suomalaisten perheiden arjen ongelmia.

Kahden päivän ajan kussakin perheessä asuvat Duudsonit ottavat ohjat käsiinsä ja ravistelevat tempauksillaan perheen kipukohtia. Ongelmanratkaisukeinot Duudsoneilla ovat tosin aivan omanlaisensa: he uskovat positiiviseen anarkiaan, missä mikään ei ole mahdotonta!

– Upeaa palata tekemään ohjelmaa, jonka kautta olemme päässeet kohtaamaan upeita perheitä eri puolelta Suomea. Kun ongelmista puhutaan ääneen, kotikatsomoissakin voidaan peilata asioita oman perheen haasteisiin, toteaa HP Parviainen.

Mukaan ohjelmaan voivat hakea kaikenlaiset perheet aina yh- ja uusperheistä perinteisiin ydinperheisiin niin maalta kuin kaupungistakin.

– Tässä ohjelmassa todellisia sankareita ovat perheet, jotka rohkeasti lähtevät mukaan ohjelmaan ja uskaltavat avata ovensa meille, lisää Jarno Laasala.

Duudsonit tuli taloon -ohjelman perheiden rekry on nyt avattu ja mukaan voi hakea vaikka heti. 

Lue myös:

    Uusimmat