Järkyttynyt äiti väittää: Opettaja rei’itti tytön korvat ilman lupaa

Yhdysvaltalaisäiti julkaisi Facebookissa vihaisen päivityksen sen jälkeen, kun hänen tyttärensä palasi koulusta kotiin korvat rei’itettyinä.

Todistaakseen väitteensä oikeaksi, äiti jakoi päivityksensä yhteydessä kuvia tyttärensä mustelmaisista kasvoista ja rei'itetyistä korvista. 

– Tyttäreni lähti kouluun ilman reikiä korvissaan ja palasi kotiin rei’itysten kera. Toinen puoli oli mustelmilla, äiti Amanda Jones kertoo.

Tytön mukaan korvareikien ja vammojen taustalla oli eräs hänen opettajansa. Tyttö ei ollut kieltänyt opettajaa sanallisesti, mutta oli ilmaissut tunteneensa kipua. Jones kertoo olevansa äärimmäisen järkyttynyt siitä, miten tällaista voi oikein tapahtua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tytön korviin oli tehty reikiä ilman lupaa, ja niiden tekemiseen oli selvästi käytetty väkivaltaisia otteita.

Opettajan mukaan korvareiät eivät umpeudu koskaan

Facebookissa paljon huomiota saaneen päivityksen kommenteissa äiti tarkentaa, että tytön korvat oli rei’itetty kolmevuotiaana, mutta reiät olivat jo menneet umpeen. Jonesin mukaan opettaja oli työntänyt korvakorut läpi näistä vanhoista rei’istä väittäen, etteivät reiät olleet umpeutuneet.

– Hänen opettajansa mukaan reiät eivät koskaan umpeudu, ja hän voi kulkea pitkiäkin aikoja ilman korvakoruja ja laittaa ne vain takaisin. Näin ei käy kolmevuotiaalle, joka käytti niitä viikon ajan, ennen kuin poisti ne. Älä keksi tekosyitä! Hän yrittää saada minut näyttämään ylireagoivalta äidiltä, Jones kertoo tuohtuneena.

Jones on käynyt tapauksen jälkeen näyttämässä tyttärensä vammoja lääkärille ja tehnyt tapauksesta virallisen ilmoituksen.

Lähde: GoodtoKnow

***


Lue myös:

    Uusimmat