Mainos

Järkyttävä tarina: Tähän johti vuosikausien rusketusriippuvuus

Teini-ikäisestä asti nainen oli innokas auringonpalvoja, joka rakasti ruskettunutta ihoaan.

Ashley Trenner asui Washingtonissa, ja solariumin käyttö oli ainoa tapa pitää iho ruskettuneena ympäri vuoden. Hänen ruskettumiseen tähtäävät rutiininsa alkoivat teini-ikäisenä, ja vuosien varrella tämä kehittyi riippuvuudeksi.

Nainen kävi solariumissa 15 vuoden ajan useita kertoja viikossa. Vaikka naisen äitikin kehotti lopettamaan, nainen ei välittänyt kehotuksista tai solariumin ja auringonoton vaaroista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ensin häneltä poistettiin pieni, hyvälaatuinen leesio, mutta vuotta myöhemmin se tuli takaisin. Tanner ei kiinnittänyt asiaan huomiota, vaikka leesio kasvoi isommaksi ja kivuliaammaksi.

33-vuotiaana naiselle todettiin melanooma. Kasvain ja imusolmukkeet poistettiin, ja nainen olikin kolme vuotta sairastamatta, kunnes syöpä uusiutui, eikä parantumiskeinoa enää ollut.

Tanner alkoi levittää tietoisuutta solariumin ja aurinkorasvan käyttämättömyyden vaaroista vielä sairaalavuoteeltakin. Videolla näkyy, miten puolet hänen kasvoistaan halvaantuivat kasvaimista.

– Maksoin siitä, että saan olla tässä tilanteessa, jossa olen nyt. Maksoin siitä, että sain tämän kamalan sairauden, joka tappaa minut, Tanner kertoo videolla.

– Jos voin vaikuttaa edes yhden ihmisen elämään, se on kaunis lahja, jonka voin antaa.

Tanner menehtyi seitsemän vuotta kestäneen taistelun jälkeen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.