Järkyttävä tapaus ilmi Ruotsissa: Äiti piti poikaansa vankina lähes 30 vuotta – sukulainen löysi hampaattoman ja aliravitun miehen

3:52
Katso videolta apua hälyttäneen sukulaisen kommentit järkyttävästä tapauksesta.

Äidin epäillään pitäneen poikansa käytännössä vangittuna kotiinsa siitä lähtien kun tämä oli 12-vuotias, uutisoi Expressen.  

Huonossa kunnossa ollut 41-vuotias mies löydettiin kotoaan Tukholmassa sunnuntaina. Mies oli aliravittu, hampaaton ja hänen jaloissaan oli lukuisia haavoja, joten hänen oli vaikea kävellä. Hänet on leikattu sairaalassa.

Miehen 70-vuotiasta äitiä epäillään vapaudenriistosta ja ruumiillisen vamman aiheuttamisesta. Poliisi on pidättänyt naisen.

Järkyttävä tapaus selvisi, kun miehen äiti joutui sairaalaan. Tämän jälkeen sukulainen meni asuntoon ja löysi miehen. Sukulainen oli jo pitkään aavistellut, ettei kaikki ole kunnossa. Muu suku ei kuitenkaan ollut kuunnellut hänen epäilyjään asiasta, joten hän oli luovuttanut.

– Äiti on manipuloinut yhteiskuntaa vuosikymmeniä. Järkyttävää, miten miehen elämä on riistetty, miehen löytänyt sukulainen kertoo Expressenille.

Sukulainen kertoo Expressenille, että äiti on kertonut pojalleen yhteiskunnan vainoavan heitä, ja että vain hän pystyy suojelemaan tätä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja