Järkyttävä nöyryytys! Valioliigaseuralle karmea tappio pikkuseuraa vastaan

Tottenhamin vaikea kausi sai jatkoa, kun se hävisi slovenialaiselle Muralle Euroopan Konferenssiliigan ottelussa 1-2.

Tottenhamin oli jo alussa vaikeuksissa, kun Muran Tomi Horvat viimeisteli 1-0-osuman reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen. Lisävaikeuksia tuotti Tottenhamin Ryan Sessegnonin kaksi varoitusta, joista toinen ja ulosajo tuli puolen tunnin pelin jälkeen.

Tuore Tottenham-luotsi Antonio Conte teki neljä vaihtoa toisen puoliajan alkupuoliskolla. Tämä tuotti lopulta tulosta, kun vaihdosta sisään tullut Lucas Moura tarjoili Harry Kanelle hänen neljännen maalinsa Konferenssiliigassa.

Tottenhamin synkkä ilta sai huipentumansa pelin viime sekunneilla. Muran Amadej Marosa viimeisteli voittomaalin toisen jakson viidennellä lisäaikaminuutilla. Transfermarkt kertoo, että Tottenhamin joukkueen arvo olisi lähes 700 miljoonaa euroa. Muran arvo on 7,5 miljoonaa euroa.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli päättynyt Tottenhamin 5-1-voittoon. Tottenham on viiden pelatun kierroksen jälkeen lohkossaan kolmantena. Se on tasapisteissä Vitessen kanssa. Lohkoa johtaa Rennes neljän pisteen erolla.