Jari Sarasvuolta kova avautuminen IS:lle – tuhansien eurojen vaalirahoitus loppui, kun poliitikot aiheuttivat pettymyksen: "Se alkoi suoraan sanoen v***ttaa"

2:02
Video: Kun Jari Sarasvuosta tuli Dimitri Hagert, hänelle ei tullut kutsua yhteenkään työhaastatteluun – "Paitsi että se on laitonta, niin onhan se helvetin tyhmää"

Yrittäjä ja puhumisen ammattilainen Jari Sarasvuo kritisoi rajusti poliitikkoja Ilta-Sanomien haastattelussa.

Sarasvuo kertoo antaneensa 2010-luvun eri vaaleihin kymmeniä tuhansia euroja vaalitukea, josta nimettyä on IS:n selvityksen mukaan ollut 7 000 euroa. Virallisesti Sarasvuo on tukenut Paula Lehtomäkeä (kesk) ja Maria Guzeninaa (sd).

Tuen jakaminen loppui kuitenkin vuoden 2015 eduskuntavaaleihin – syynä "maan tapa". Rahat menivät Sarasvuon mukana poliitikkojen elintapojen sponsorointiin.

– Osa niistä tukea saaneista tyypeistä alkoi haalia itselleen kaikenmaailman etuisuuksia, ja se alkoi suoraan sanoen v***ttaa mua, Sarasvuo kommentoi IS:lle.

Tulevissa vaaleissa mediapersoona ei aio edes äänestää.

Surullinen Kaikkosen kohtalosta

Vuoden 2008 vaalirahakohun yhteydessä Sarasvuo kertoo saaneensa pyyntöjä poliitikoilta siitä, ettei hän kertoisi julkisesti jakamistaan tuista.

Kohun keskiöön noussut keskustalainen Nuorisosäätiö oli Sarasvuon mukaan vain "pisara meressä".

– Omaa oikeustajuani on syönyt se, että ns. ”paremmat piirit” onnistuivat piilottamaan vaalirahakikkailunsa ja pääosa loasta kaatui keskustan maalaisserkkujen niskaan. He eivät olleet yhtä hyviä vaalirahan piilottajia.

Lisäksi Sarasvuo puolustaa Ilta-Sanomien haastattelussa keskustan Antti Kaikkosta, joka joutui myrskyn silmään Nuorisosäätiön puheenjohtajana. Kaikkonen sai vaalirahasotkusta tuomion, jonka takia hänen ja ex-kumppaninsa Satu Taiveahon adoptioprosessi kaatui.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja