Jare Tiihonen ilahdutti hilpeällä kuvalla – Otus-koira juhli synttäreitään tyylillä

Cheekin haastattelu kokonaisuudessaan 6:38
Jare Tiihonen vakuutti Cheekin viimeisten konserttien aikaan, että päätös lopettamisesta pitää

Jare Tiihonen juhli perjantaina Otus-koiransa kolmevuotissynttäreitä hilpeissä tunnelmissa.

Elokuussa 2018 rap-uransa näyttävästi Lahden mäkimontussa päättänyt  Cheek eli Jare Tiihonen ilahdutti Instagram-seuraajiaan perjantaina hilpeällä päivityksellä.

Kuvassa Tiihonen poseeraa yhdessä Otus-koiransa kanssa ja kaksikko näyttää olevan juhlatunnelmissa, sillä karvaisella ystävällä oli päässään juhlahattu. Syytä juhlaan olikin, sillä Otus vietti synttäreitään.

– Se on juhlapäivä tänään! Hyvällä ystävälläni Otuksella on 3v-synttärit! Tiihonen ilmoitti kuvatekstissä.

Tiihonen esitteli ranskanbulldogginsa ensimmäistä kertaa faneilleen heinäkuussa 2017. Hän kertoi tuolloin harkinneensa pitkään koiran hankkimista.

– Vuosien harkinnan jälkeen päätin hankkia tällaisen uuden ystävän. Sen nimi on Otus ja se on todella reipas poika, Tiihonen kehui uutta tulokasta.

Oman uransa lopetettuaan Tiihonen on perustanut oman levy-yhtiön, jonka ensimmäinen kiinnitys oli räppäri Lukas Leon. Leon kertoi hiljattain MTV Uutisten haastattelussa, että Tiihonen on edelleen vahvasti mukana hänen taustajoukoissaan.

– Samalla lailla, kuin se on oikeastaan ollut alusta asti, että hän aina välillä tulee tsekkailemaan studiolle, että mitäs täällä on kokkailtu.

– Nopeasti on vuosi hujahtanut. On ollut rauhallinen, helpottunut ja hyvä olo vikojen keikkojen jälkeen. Ei ole ollut pienintäkään kaipuuta kehiin. Hetkittäisiä haiketa fiiliksiä oon tuntenut ja lähinnä bändijengin yhteistä hauskanpitoa välillä kaipaillut, hän summasi tuntojaan alkusyksystä 2019.

Lue myös:

    Uusimmat